Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πραντέλι: Αν είναι για καλό δεν πρέπει να πάμε στο Euro

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Έτοιμος να θυσιάσει την συμμετοχή της ομάδας του στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αν αυτό είναι για καλό του ιταλικού ποδοσφαίρου, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της “Σκουάντρα Αντζούρα”.

«Αν μας πείτε ότι για το καλό του ιταλικού ποδοσφαίρου δεν πρέπει να πάμε στο Euro, εγώ δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όπως το βλέπω εγώ δεν είναι πρόβλημα. Υπάρχουν πράγματα πολύ πιο σημαντικά. Δεν μου αρέσουν οι σταυροφορίες. Μου αρέσει να σέβονται τις θέσεις που λαμβάνονται κανονικά από μία ομάδα και όχι με άλλα μέσα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Τσέζαρε Πραντέλι.

Παράλληλα ο Πραντέλι τόνισε ότι θέλει να ασχολείται μόνο με όσα έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και όσα κάνουν οι παίκτες του σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, λέγοντας: «Θέλω να μιλάω μόνο για ποδόσφαιρο και να ασχολούμαι με την προσπάθεια που κάνουμε εγώ και οι παίκτες μου, ώστε να πάμε καλά στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος». 

Όσον αφορά την εμπλοκή του Μπουφόν στην υπόθεση των στημένων, ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε: «Είναι ένας άνθρωπος πολύ δυνατός με ισχυρή προσωπικότητα. Ωστόσο, ακόμα και τέτοιοι άνθρωποι μπορεί να λυγίσουν σε τόσο δύσκολες εποχές». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε