Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

“Πράσινες” ευχαριστίες στον Σαλπιγγίδη

Η τελευταία φορά που ο Σαλπιγγίδης φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟ ήταν στη φιέστα
Η τελευταία φορά που ο Σαλπιγγίδης φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟ ήταν στη φιέστα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Κίνηση που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει, έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστώντας τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την τετραετή προσφορά του στο σύλλογο.

Ο διεθνής επιθετικός είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μία κίνηση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από φίλους και εχθρούς. 

Ο ίδιος πάντως με την τοποθέτηση του θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ενώ σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Με αφορμή την ολοκλήρωση της τετραετούς συνεργασίας του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με την ομάδα μας, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον ποδοσφαιριστή για την αναμφισβήτητη προσφορά, τον επαγγελματισμό και το ήθος του και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης γεννημένος στις 18 Αυγούστου του 1981 στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε από νεαρή ηλικία στον ΠΑΟΚ και στις 25 Αυγούστου του 2002 πραγματοποίησε το «ντεμπούτο» του στην Α’ Εθνική.
Την περίοδο 2005-2006, ο «Σάλπι» κατέλαβε την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 17 γκολ και κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο του 2006 εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.
Για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους (2006-2007, 2007-2008 και 2008-2009) ο «Σάλπι» αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ της ομάδας μας, ενώ συνέβαλλε σημαντικά στην κατάκτηση του νταμπλ της περιόδου 2009-2010.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε