Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Πράσινη” απάντηση σε Τσάκα: Του πληρώνουμε και το ταξί!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με εκνευρισμό και χιούμορ αντέδρασαν “κύκλοι” της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επανεμφάνιση του Βλάσση Τσάκα και του πρίγκιπα Φαϊζάλ, τονίζοντας πως αν η πρόταση του ισχύει, τότε θα του πληρώσουν το ταξί για να έρθει στα γραφεία!

Ο Βλάσης Τσάκας έκανε την επανεμφάνισή του μετά από καιρό, υποστηρίζοντας για πολλοστή φορά πως ο πρίγκιπας Φαιζάλ ενδιαφέρεται ακόμα για τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να επανέλθει με νέα πρόταση μέσα στο Νοέμβριο και αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα επιχειρήσει κάτι τέτοιο.

Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται να είναι έξαλλος με τον Βλάση Τσάκα! Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” τα… έχει με τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα Πρίγκιπα και όπως τόνισε στο περιβάλλον του, τέτοιες κινήσεις την δεδομένη περίοδο έχουν ως μοναδικό στόχο να βλάψουν τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά τους στον Παναθηναϊκό σχολίασαν όλα όσα αναφέρει ο Τσάκας τόνιζαν με αρκετή δόση χιούμορ: “Με μεγάλη χαρά περιμένουμε και εμείς τα πετροδόλαρα που εδώ και 40 χρόνια περιμένει όλη η Ελλάδα και δεν ήρθαν ποτέ. Αναμένουμε από τον κύριο Τσάκα να φέρει την περίφημη πρόταση. Αν το κάνει θα του πληρώσουμε και τα έξοδα για το ταξί, εκτός κι αν έρθει με την κλούβα της αστυνομίας με την οποία μετακινείται συχνά”.

Έτοιμος με Λάτσιο ο Κουίνσι

“Μέσα” ο Κλόζε – Χωρίς Μαρκέτι η Λάτσιο

Προβληματισμός με Μπουμσόνγκ και σκέψεις… διαζυγίου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε