Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πράσινη…εκτόξευση – 3 γκολ στον Λεβαδειακό, 5 βαθμούς απ’τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πιο άνετη νίκη του τον τελευταίο καιρό και διεύρυνε στους 5 βαθμούς τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό. Πρωταγωνιστής και σκόρερ δύο τερμάτων ο Τοτσέ, ενώ ο Σαριέγκι είχε ανοίξει το δρόμο…

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι “πράσινοι” σημείωσαν την πέμπτη και πιο άνετη συνεχόμενη νίκη τους, ξεχρέωσαν με τα ματς που χρωστούσαν και βρέθηκαν στο +5 από τον Ολυμπιακό. Ο Τοτσέ ξεκίνησε βασικός και με δύο τέρματα ήταν αυτός που “καθάρισε” το ματς ενώ ο Γιόσου Σαριέγκι έδιωξε στο 33′ το άγχος.

Ο Παναθηναϊκός όπως παραδοσιακά κάνει στα τελευταία του ματς, δεν ξεκίνησε καλά και χρειάστηκε να έρθει η μεγάλη ευκαιρία του Λεβαδειακού στο 16′ για να ξυπνήσει τους “πράσινους”. Ο Καρνέζης αντέδρασε σωστά στο πλασέ του Βασιλείου και από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους.

Δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες ενώ διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για πέναλτι στη φάση του 28ου λεπτού όταν ο Λέτο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ιωάννου.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ του Σαριέγκι να διώξει το άγχος των “πράσινων”. Ο Λέτο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ισπανός με όμορφη κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο του φετινό τέρμα στη Σούπερ Λίγκα.

Οι πράσινοι χαλάρωσαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους και στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο αποφάσισαν να “καθαρίσουν” το ματς και τα κατάφεραν.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Τοτσέ που στο 59′ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Ο Ισπανός 4 λεπτά αργότερα σημείωσε το τέταρτο φετινό γκολ, πλασάροντας ιδανικά τον Κυριακίδη μετά από ασίστ του Λέτο.

Ο αγώνας ουσιαστικά τελείωσε σε εκείνο το σημείο με τον Παναθηναϊκό να κάνει συντήρηση στα εναπομείναντα λεπτά.

Οι πράσινοι έφτασαν στους 45 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τον Ολυμπιακό και πλέον έχουν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σαριέγκι, Βιτόλο (71′ Καραγκούνης), Τότσε (78′ Πετρόπουλος), Λέτο, Κουίνσι (82′ Μαυρίας), Ζέκα, Μαρίνος, Σιμάο, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας (60′ Παπαδόπουλος), Βασιλείου (71′ Ζαουί), Αλεξίου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος (60′ Σάντσεζ), Μεντί, Πόποβιτς, Σουμπίνιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε