Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πράσινο… δαγκωτό από Βιέιρα – Πιέζει για Παναθηναϊκό

Ο Πορτογάλος επιθετικός πιέζει τη διοίκηση της Ζιλ Βιθέντε να τον αφήσει να πάει από τον Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό αφού δεν θέλει να περιμένει ως το καλοκαίρι, όμως ο πρόεδρος της ομάδας δύσκολα θα πει το “ναι” στα μέσα της σεζόν.
Ο Βιέιρα θα μπορεί από την 1η Ιανουαρίου να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, κάτι που σημαίνει πως θα έρθει ακόμα πιο κοντά στον Παναθηναϊκό.
 
Το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορεί το “τριφύλλι” να κάνει τον Ιανουάριο πρόταση στη Ζιλ Βιθέντε για να τον αποκτήσει και ποιες θα είναι οι απαιτήσεις του Αντόνιο Φιούσα, προέδρου της ομάδας από την Πορτογαλία.
 
Σε συνάντηση που είχε ο παίκτης με τον πρόεδρο της Ζιλ Βιθέντε, Αντόνιο Φιούζα, του διεμήνυσε ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2012. Ο 23χρονος επιθετικός τον ενημέρωσε ότι έχει επιλέξει τον Παναθηναϊκό και πως θα ενταχθεί στο ρόστερ του είτε άμεσα, είτε θα περιμένει την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
 
Οι λύσεις που πρότεινε ο Βιέιρα είναι δύο: Είτε μία να παραχωρηθεί έως τις 15 Ιανουαρίου στο «τριφύλλι» έναντι ενός λογικού ποσού (περίπου 100.000 ευρώ) είτε να μείνει στη Ζιλ Βιθέντε έως το καλοκαίρι και να φύγει ελεύθερος.
 
“Θα περιμένω μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για να με δώσετε στον Παναθηναϊκό με ένα χαμηλό και λογικό ποσό, κάτι που δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Διαφορετικά, θα υπογράψω στην ελληνική ομάδα και θα φύγω ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι”, φέρεται να είπε στον ισχυρό άνδρα του πορτογαλικού συλλόγου ο παίκτης, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του.
 
Διαβεβαίωσε πάντως ότι εφόσον δεν παραχωρηθεί, θα τιμήσει το συμβόλαιο του μέχρι την τελευταία μέρα και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα. Η στάση των Πορτογάλων δεν έχει ξεκαθαρίσει και θα γίνει γνωστή τις πρώτες μέρες του νέου έτους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε