Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Πράσινο όνειρο” στο Κάμπ Νού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για τη Μπαρτσελόνα, που δε συγχωρεί λάθη, με στόχο να κάνει την υπέρβαση στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σέντρα στις 21:45.

Ο Νίκος Νιόπλιας, χαρακτήρισε “μεγάλη στιγμή για την ομάδα του” τον αγώνα με τους “Μπλαουγκράνα”, υπογραμμίζοντας ότι η ήττα-έκπληξη από τη Χέρκουλες, δεν είναι κάτι που ο ίδιος και οι παίκτες του λαμβάνουν υπόψιν, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι αγωνίζονται απέναντι στην πιο θεαματική ομάδα του πλανήτη.

Υπάρχει σε εξέλιξη δημοσκόπηση στην κεντρική σελίδα του NewsIt για το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

Σισέ: “Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο στο ποδόσφαιρο”

Στη Βαρκελώνη βρίσκονται 2.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, με κάποιες άλλες προβλέψεις να αναφέρουν ότι μπορεί και να ξεπεράσουν τις 3.000.

Γκοβού: “Δεν υστερούμε από κανέναν”

Ο τεχνικός των “πρασίνων” αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη βάση στη θωράκιση του κέντρου και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, επισημαίνοντας στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να γίνονται λάθος πάσες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας και μπροστά του θα έχει τους: Μαρίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Βύντρα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι: Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο και Καραγκούνης. Αριστερό χαφ θα είναι ο Λέτο, δεξί ο Γκοβού και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σισέ.

Μπουμσόνγκ: “Δεν ήρθα στην Ελλάδα για πρόωρη σύνταξη – Θα έχουμε πολύ τρέξιμο με τη Μπαρτσελόνα”

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Καρνέζης, Σαριέγκι, Λουίς Γκαρσία, Σιμάο, Νίνης, Ιωαννίδης και Δημούτσος.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κατέβει με τους: Βαλντές, Ντάνιελ Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Μπούσκετς, Κεϊτά, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι και Βίγια.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Πίντο, Μασεράνο, Μάξγουελ, Αντριάνο, Πέδρο, Γκάμπριελ Μιλίτο και Μπόγιαν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός, Νίκολα Ριτζόλι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε