Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Πράσινο προβάδισμα, ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Ο Νίνης ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟ στη νίκη επί του ΠΑΣ
Ο Νίνης ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟ στη νίκη επί του ΠΑΣ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα

Οι “ πράσινοι” ξεκίνησαν εμφανώς επηρεασμένοι από την ήττα τους στο ντέρμπι, ωστόσο ευτύχησαν να προηγηθούν με το αυτογκόλ του Κώτσιου μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη στο 12΄. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και λίγο έλειψαν να φτάσουν στην ισοφάριση όταν η σέντρα-σουτ του Αράς στο 36΄σταμάτησε στο δοκάρι του Τζόρβα. Ότι δεν κατάφερε ο Άρας το πέτυχε ο Νίνης στο 45΄εκμεταλλευόμενος το λάθος του Κώτσιου και πλασάροντας ιδανικά τον Ζαφειρόπουλο για το 2-0.

 
Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ανέβασε στροφές όμως έπεσε πάνω στον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, ενώ είχε και δοκάρι με τον Σισέ στο 75΄. Ο Γάλλος τελικά χρίστηκε σκόρερ δέκα λεπτά αργότερα όταν νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Ζαφειρόπουλο από τα έντεκα μέτρα μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Βύντρα στην ανατροπή του από τον Κούσα. Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο επαναληπτικός στα Γιάννινα θα έχει τυπική διαδικασία ήρθε ο Κούσας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και με κεφαλιά να βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης την ομάδα του.
 
Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Γκάμπριελ (81′ Μπιάρσμιρ), Βύντρα, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης (59′ Λέτο), Νίνης (66′ Κλέιτον), Σαλπιγγίδης, Σισέ

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστόπουλος): Ζαφειρόπουλος, Κώτσιος, Κούσας, Στάθης (68′ Κανακούδης), Βάντερσον, Ανδράλας, Κασναφέρης, Αράς, Ντιμπαλά, Μιχαλόπουλος (46′ Μπουχάν/60′ λ.τρ. Τζάνης), Κοντογουλίδης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε