Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πράσινοι” μέχρι το 2012 Νίκολας και Μπατίστ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός “πήρε φορά” μετα την αποχώρηση του Σπανούλη. Αφού πρώτα έκλεισε τους Βουγιούκα, Καϊμακόγλου, στη συνέχεια ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Νίκολας και Μπατίστ.

Ήταν γνωστό ότι οι δύο Αμερικανοί ήθελαν να μείνουν στην Ελλάδα και το ίδιο επιθυμούσε και ο Παναθηναϊκός. Έστι λοιπόν οι δυο τους υπέγραψαν νέο διετές συμβόλαιο και οι πράσινοι το ανακοίνωσαν επίσημα:

“Ο Μάικ Μπατίστ και ο Ντριου Νίκολας έκαναν πράξη αυτό που ήθελαν από την αρχή: Να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό. Οι δύο Αμερικάνοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους «πράσινους» και για φορούν τη φανέλα με το τριφύλλι για τα επόμενα δύο χρόνια”.

Ο Μπατίστ δήλωσε: 

“Η πρώτη μου επιλογή ήταν πάντα ο Παναθηναϊκός. Μιλήσαμε με την ομάδα, λύσαμε τα όποια θέματα προέκυψαν και φτάσαμε στη συμφωνία. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές, ήταν κάτι που το ήθελε και η οικογένειά μου. Δεν θέλαμε να φύγουμε από την ομάδα. Η απόφαση πραγματικά ήταν εύκολη…
Και χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Δεν ήθελα κάτι διαφορετικό. Από το Σεπτέμβριο αρχίζει η δουλειά, καθώς και πάλι ο στόχος μας είναι τριπλός σε Ελλάδα και Ευρώπη.”

Ο Νίκολας τόνισε: 

“Χαίρομαι για την παραμονή μου στον Παναθηναϊκό. Ήταν κάτι που το ήθελα, ήταν αυτό που επιθυμούσα από την αρχή και έγινε πράξη. Ο Παναθηναϊκός είναι η ιδανική κατάσταση για έναν παίκτη που έχει ψηλούς στόχους, που θέλει να κατακτά τίτλους, ενώ ταυτόχρονα νιώθεις… οικογένεια. Δεν είναι ανάγκη να μιλήσουμε για στόχους, αφού για τον σύλλογο αυτό είναι δεδομένοι: Οι τρεις τίτλοι, στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες παίρνει μέρος.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε