Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Πράσινος… αυτόχειρας – “Πέρασε” από το ΟΑΚΑ η Ρεάλ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

 Ο Παναθηναϊκός έχασε δικό του παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ, αφού εγκλωβίστηκε επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο (πέτυχε μόνο 17 πόντους), ηττήθηκε 58-54 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μπήκε σε… περιπέτειες.

Κάνοντας ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο επιθετικά (μόλις 17 πόντους) ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες να τελειώσει ένα δικό του ματς και ηττήθηκε (54-58) από την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την πέμπτη αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα.

Οι “πράσινοι” αν και προηγήθηκαν με 14 πόντους διαφορά και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα μέχρι το 35′, στο τέλος… σίγησαν, και προδόθηκαν από τα σουτ έξω από τα 6,75μ.(6/26 τρίποντα)!

Ο Παναθηναϊκός έμεινε επτά λεπτά χωρίς πόντο  στην τελευταία περίοδο κι έτσι έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει από κάτω την κάκιστη Ρεάλ που πλέον έχει το “πάνω χέρι” για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Κορυφαίος για τους Μαδριλένους ο Ρέγες (13 π.), ενώ για τους “πράσινους” ξεχώρισε ο Μπράμος (11 π.)., ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Λένι Ούκιτς.

Πλέον, η ελληνική ομάδα μπαίνει σε περιπέτειες ακόμη και για την πρόκριση, καθώς τα πράγματα στον όμιλο είναι πολύ ρευστά. Η ήττα αυτή, σε συνδυασμό με τις νίκες που πέτυχαν η Μάλαγα στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και η Αναντολού Εφές στην Πόλη κόντρα στη Ζαλγκίρις περιπλέκει την υπόθεση “πρόκριση”.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 37-27, 49-44, 54-58

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 11, Ματσιούλις 5, Καπόνο 4, Ούκιτς 8, Λάσμε 2, Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 3, Γκιστ 5, Μπανκς, Σχορτσανίτης 8. 

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ντρέιπερ 4, Ρούντι 8, Σουάρεθ, Ρέγες 12, Μίροτιτς 3, Ροντρίγκεθ 6, Χετσχάιμερ 11, Μπέγκιτς 6, Κάρολ, Γιουλ 7, Σλότερ. 

Διαιτητές: Σαχίν (Ιταλία), Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ρουστού (Τουρκία). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε