Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

“Πρέπει να…ξυπνήσουμε το ηφαίστειο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γιάννης Παπακώστας, μίλησε για τις προσδοκίες της Λάρισας και το “νικηφόρο” σύστημα, που θα ψάξει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

“Αυτό που πρέπει να περιμένει ο κόσμος της Λάρισας είναι ότι πρέπει ένα ανενεργό “ηφαίστειο” να το κάνουμε ενεργό. Η ομάδα αξίζει λόγω του κόσμου της να είναι στα ψηλά σκαλοπάτια και να κοιτάει από ψηλά. Όμως, δεν υπάρχει σύντομος δρόμος για την επιτυχία”, δήλωσε στο sportlarissa, ο προπονητής των “βυσσινί” και συμπλήρωσε: “Θέλει πάρα πολύ αγώνα, προσπάθεια, συμπαράσταση από όλους και εμπιστοσύνη για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα ζηλεύει όλη η Ελλάδα. Μια ομάδα που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, που θα δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες και που θα ευχαριστεί τον κόσμο όταν έρχεται να τη δει”.

Σχετικά με το αν κατέληξε σε κάποιο συγκεκριμένο σύστημα που ταιριάζει στην ομάδα, μετά την προετοιμασία, ο Γιάννης Παπακώστας υπογράμμισε: “Εμείς δεν κολλάμε σε συστήματα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το νικηφόρο σύστημα, άρα θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών πάνω σε κάποια συστήματα τα οποία ανάλογα με την έκβαση του αγώνα θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο δημιουργικοί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε