Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Πρέπει να πάρουμε τη νίκη, να μη δώσουμε άλλη απογοήτευση στον κόσμο μας”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης ζήτησε από τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο ο Μανόλο Χιμένεθ, σε σημερινή του ομιλία προς τους παίκτες της ΑΕΚ.

 Σε μία… πρόβα του τελικού Ελλάδας ΟΠΑΠ η ΑΕΚ τίθεται αντιμέτωπη αυτή την Κυριακή με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

 
Η συντριβή της περασμένης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό και το πρόβλημα με την αδειοδότηση που απασχόλησε την διοίκηση της ομάδας κατά την διάρκεια της ομάδας, κάνουν ιδιαίτερη την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
 
Προκειμένου να μην χειροτερέψουν τα πράγματα και το κλίμα γίνει… πιο βαρί, ο Μανόλο Χιμένεθ επέστησε στους παίκτες του την προσοχή ενόψει Ατρόμητου, σε ομιλία του κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης.
 
Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι οι Περιστεριώτες έχουν μεγάλο κίνητρο, μιας και βρίσκονται… μία ανάσα απ’ την ζώνη του υποβιβασμού και για αυτό θέλει να… προλάβει τα χειρότερα.
 
“Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικό για εμάς και πρέπει να πάρουμε την νίκη. Ζητώ από εσάς παρόλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα να έχει συγκέντρωση και σοβαρότητα για να κερδίσουμε”, τόνισε αρχικά ο Χιμένεθ.
 
Και συνέχισε την ομιλία του λέγοντας: “Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, ο Ατρόμητος είναι οργανωμένη ομάδα στο γήπεδο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και θέλει τους βαθμούς για να πετύχει τον στόχο του. Για αυτό δεν είναι εύκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να δώσουμε άλλη απογοήτευση στον κόσμο μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε