Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πριμ 100.000 ευρώ από Supporter για τη νίκη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν προτάθηκε στους παίκτες της ΑΕΚ πριμ, για νίκη σε ντέρμπι. Οι αρχηγοί της Ένωσης δεν το δέχτηκαν επειδή ο Supporter που το προσέφερε ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του. Το όνομα του επιχειρηματία… Δημήτρης Στεφάνου. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.

 Άφαντος ο Νοτιάς – Επικίνδυνη… στασιμότητα στην ΑΕΚ

Ο Ηλίας Μπόβαλης (νέος εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ) ήταν αυτός που σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε τους τρεις αρχηγούς της ΑΕΚ, παραμονές του ντέρμπι και τους ενημέρωσε για το πριμ που προτίθεται να τους καταβάλλει μέλος των Supporters, χωρίς όμως να τους αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Η αντίδραση των Λυμπερόπουλου, Δέλλα και Καφέ ήταν άμεση, τονίζοντας πως δεν μπορούν να δεχτούν τα χρήματα αν δεν γνωρίζουν την ταυτότητα του ανθρώπου που τα προσφέρει και αυτή η συνάντηση έληξε χωρίς αποτέλεσμα.

Αρχικά ακούστηκε πως το ύψος του πριμ αγγίζει τις 500.000 ευρώ, όμως όπως διευκρινίστηκε το ποσό είναι 100.000 ευρώ και θα το καταβάλλει στους ποδοσφαιριστές ένα μέλος των Supporters, ο οποίος -όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια- είναι ο Δημήτρης Στεφάνου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμεί να ξεκαθαρίσει στους φιλάθλους την κατάσταση σχετικά με το πριμ νίκης που προτάθηκε από ανώνυμο φίλο της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το οποίο σε πρώτη φάση δεν έγινε αποδεκτό.

Ο πριμοδότης είναι ο γνωστός Ενωσίτης και μέλος του Supporters Club Δημήτρης Στεφάνου, επιθυμία του οποίου ήταν να διατηρήσει την ανωνυμία του, προκειμένου ωστόσο να αποφευχθεί η οποιαδήποτε υπόνοια ότι η ΑΕΚ δεν έπαιξε για την ιστορία της αλλά εξυπηρέτησε συμφέροντα άλλων συλλόγων δέχθηκε τη δημοσιοποίηση της πράξης του.

Οι αρχηγοί της ομάδας, εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, αρνήθηκαν αρχικά το ανώνυμο πριμ νίκης και πλέον είναι θέμα δικό τους και του κ. Στεφάνου αν επιθυμούν να το συζητήσουν ξανά..

Ο κ. Στεφάνου είναι εφοπλιστής από την Άνδρο και μαζί με τον αδερφό του έχουν την εταιρεία Golden Star Feries, το Ε/Κ Superferry II και άλλη μία ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τις Φιλιππίνες. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Παππά, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Για το θέμα, έδωσε διευκρινίσεις στην συνέχεια και ο Ηλίας Μπόβαλης, τονίζοντας πως ο κ. Στεφάνου είναι τρελός ΑΕΚτζής, αλλά “… δεν θέλει να εμπλακεί με τα διοικητικά”.

Ακόμη επισήμανε πως: “ Μετέφερα την πρότασή του στους αρχηγούς και είπαν ότι δεν το δέχονται. Τι θα κάνει ο ίδιος, αν θα το δώσει ή όχι τελικά το πριμ, είναι δικό του θέμα. Ήθελε να κάνει ένα δώρο στους παίκτες. Λυπάμαι που δεν το δέχτηκαν, αλλά από την άλλη είναι προς τιμήν τους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε