Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πριν πεινάσουν… μαγειρεύουν στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με δεδομένο ότι το ραντεβού Βαλβέρδε-Μαρινάκη που θα κρίνει το μέλλον του Ισπανού θα γίνει σε 2 εβδομάδες, οι δύο πλευρές έχουν χρόνο να προετοιμαστούν για παν ενδεχόμενο. Στον Πειραιά ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα.

Το δίλημμα του Βαλβέρδε: Πειραιάς ή Ισπανία

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να περιμένουν τουλάχιστον 15 ημέρες για να γνωρίζουν αν θα έχουν και την επόμενη χρονιά στον πάγκο τους τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Επειδή το έργο αυτό το έχουν ξαναδεί στον Πειραιά, δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένουν καρτερικά τον Βάσκο χωρίς να έχουν κάνει έρευνα αγοράς.

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να εξεταστούν περιπτώσεις προπονητών που θα μπορούσαν να αναλάβουν την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Βαλβέρδε.

Το πρώτο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός με τεράστια εμπειρία αλλά και γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας φαντάζει εξαιρετική περίπτωση και στα συν του είναι ότι έχει Ισπανικό στυλ, αυτό που φαίνεται να ταιριάζει στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν και το τι θα γίνει με τους προπονητές που εργάζονται σε ομάδες της Ισπανίας. Ο Καπαρός, τεχνικός της Μπιλμπάο, είναι δυνατό όνομα και με σημαντική δουλειά όπου κι αν εργάστηκε. Το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει και για τη θέση του έχει ακουστεί ο Βαλβέρδε. Δεν αποκλείεται να υπάρξει… ανταλλαγή προπονητών.

Η λίστα όσο οι ημέρες θα παιρνούν, θα μεγαλώνει αφού το δέλεαρ της συμμετοχής των ερυθρόλευκων στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντικό χαρτί στα χέρια της διοίκησης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε