Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Προανήγγειλε 2 ακόμη μετεγγραφές ο Αλαφούζος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας παρέθεσε γεύμα στους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και τους αποκάλυψε τις σκέψεις του για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε ότι τις προσεχείς ημέρες ο Τζιμπρίλ Σισέ θα συμμετάσχει σε τηλεοπτικό σποτάκι για την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Ο επικεφαλής του Σωματείου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση των φιλάθλων και πιστεύει ότι η κίνηση θα αυξηθεί όσο περνάει ο καιρός.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ τόνισε ότι ως τις 10 Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ενώ αποκάλυψε ότι ο Τζίγγερ μέσω χορηγίας έχει δώσει ήδη 300.000 ευρώ.

Για τα μετεγγραφικά, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε ότι ως τη Δευτέρα πιστεύει πως θα έχουν ολοκληρωθεί ακόμη 2 αποκτήσεις παικτών έτσι ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον Κατσουράνη τόνισε ότι το πρόβλημα είναι τα υψηλά μπόνους, για τον Καραγκούνη θεωρεί ότι σύντομα θα τελειώσει θετικά το θέμα, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του και για την περίπτωση Κουίνσι.

Καταδικάστηκαν όλοι για την δολοφονία του Φιλόπουλου!

Ευχαριστεί τον Πατέρα η Παναθηναϊκή Συμμαχία

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Σισοκό στον Παναθηναϊκό

Πάπε Σο: Πρόκληση ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε