Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Προανήγγειλε πωλήσεις παικτών ο Γόντικας – Ζήτησε κόσμια συμπεριφορά από τους οπαδούς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, ζήτησε αυτοσυγκράτηση για να μην υπάρξουν προβλήματα ενώ δεν έκρυψε ότι θα χρειαστούν πωλήσεις σε περίπτωση που δεν μπουν λεφτά μετά τη Γ.Σ.

Πράσινη πρόβα ενδεκάδας

Ο Δημήτρης Γόντικας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και παρουσίασε στον κόσμο την πραγματική κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Δεν κινδυνολόγησε αλλά δεν χάιδεψε και αυτιά.

Αφού πρώτα κάλεσε τους φιλάθλους να δείξουν κόσμια συμπεριφορά στα ματς των πλέι οφ, εν συνεχεία αναφέρθηκε στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος των “πράσινων” τόνισε ότι οι πωλήσεις παικτών είναι αναγκαίες στην περίπτωση που οι μέτοχοι δεν καλύψουν την ΑΜΚ.

“Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, ηρεμία, να μην δώσουμε αφορμές να τιμωρηθεί η ομάδα. Ακόμα και αν υπάρξουν προκλήσεις, ο κόσμος πρέπει να παραμείνει κόσμιος και δίπλα στην ομάδα. Να αντιληφθούμε ότι ο Παναθηναϊκός με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι πολύ διαφορετικός από έναν Παναθηναϊκό που θα μείνει εκτός της διοργάνωσης. Βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, τα μέτρα είναι πλέον πολύ αυστηρά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην υπάρξουν τιμωρίες.

Τα μοναδικά χρήματα που υπάρχουν είναι 256.000 από τον Πολέμη. Δεν υπάρχουν λεφτά και αν δεν μπουν, μετά τη ΓΣ θα πρέπει να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές και να τους αντικαταστήσουμε με καλούς μεν, αλλά φτηνότερους δε. Η επόμενη μέρα προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη, για αυτό είναι αναγκαίες οι πωλήσεις.

Δεν θέλω να ανησυχείτε όμως, επειδή, η έλλειψη χρημάτων δεν έχει προκαλέσει προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Παναθηναϊκού η οποία δεν έχει διακοπεί ούτε 24ωρο” τόνισε ο Δημήτρης Γόντικας στη συνάντηση με τους οπαδούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε