Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Προεδρική παρέμβαση-προσγείωση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Χαμηλούς τόνους θέλει να κρατήσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης εν όψει του επαναληπτικού με την Φενέρμπαχτσε στο “Σουκρού Σαράτσογλου”. Η ομιλία του στα αποδυτήρια και ο προβληματισμός για τις απουσίες των Βίτολο, Ίβιτς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επι της Φενέρμπαχτσε, μοίρασε συγχαρητήρια και τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει αναφορικά με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
 
 
Εχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Καλύτερα είναι να αποφύγετε τις δηλώσεις και να συγκεντρωθείτε σε αυτό το ματς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα”, ήταν τα λόγια του Ζαγοράκη προς τους παίκτες της ομάδας.
 
Την ίδια ώρα ο Παύλος Δερμιτζάκης καταστρώνει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό με την τούρκικη ομάδα χωρίς να μπορεί να υπολογίζει του Ίβιτς και Βίτολο.Ο Ισπανός αποβλήθηκε στο προχθεσινό ματς, ενώ ο Σέρβος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη στα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια του “Δικεφάλου του Βορρά” τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Αϊκούτ Κοτσαμάν θα έχει πολλές επιλογές για την ενδεκάδα στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης, αφού επιστρέφουν από την τιμωρία τους ο Σλοβάκος διεθνής Μίροσλαβ Στοχ και οι στόπερ Μπίλιτσα και Ιρτεγκούν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε