Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρόεδρος ξανά ο Γόντικας – Στη διοικούσα επιτροπή ο Αλαφούζος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δημήτρης Γόντικας, Γιάννης Αλαφούζος, Λεωνίδας Πολέμης και Στράτος Σωπήλης είναι η νέα διοικούσα επιτροπή όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γόντικας είναι και πάλι ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Μετά τη λήξη του ΔΣ ο Δημήτρης Γόντικας αναφέρθηκε στη δύσκολη αποστολή που έχουν μπροστά τους, ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχει ρίσκο στο εγχείρημα…

“Έγιναν οι απαραίτητες στελεχώσεις της εταιρίας. Είναι δύσκολα τα πράγματα, οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο για να υπηρετήσουμε το σύλλογο. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ότι υπάρχει ρίσκο, υπάρχει. Έχουμε να λύσουμε σοβαρά ζητήματα. Ένα θέμα είναι κατά πόσο ο κόσμος θα ακολουθήσει αυτό το εγχείρημα. Υπάρχουν θέματα σε εκκρεμότητα και λίγος χρόνος για την επίλυσή τους.Η UEFA σκοπεύει να βάλει και άλλες ποινές, ελαστικότερες. Προτίθεται να συμπεριλάβει και κάποιες άλλες ποινές στο κομμάτι του Fair Play. Θα κάνουμε συνάντηση με την ΕΠΟ.”

Ο Γόντικας αναλαμβάνει και πάλι την προεδρία της ΠΑΕ με αντιπροέδρους τους Κωνσταντίνου, Σιωπήλη και Λεωνίδα Πολέμη.

Στη διοικούσα επιτροπή βρίσκεται και ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τους Γόντικα, Σιωπήλη και Πολέμη, ενώ μετά από πρόταση του Δημήτρη Γόντικα οι τέσσερις παλαίμαχοι του «πράσινου» Δ.Σ (Ελευθεράκης, Δομάζος, Κωνσταντίνου και Καμάρας) συγκρότησαν μια τεχνική επιτροπή, η οποία θα γνωμοδοτεί για ποδοσφαιρικά θέματα. Μάλιστα τις επόμενες μέρες οι τέσσερις άνδρες θα βρεθούν στην Παιανία για να έχουν μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε