Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πρόεδρος ο Πολέμης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο εφοπλιστής Αδαμάντιος Πολέμης μετά από συνομιλίες που είχε με τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε το “χρίσμα” για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.
Με άλλο μάτι βλέπει πλέον την ανάληψη της προεδρίας στον Παναθηναϊκό ο Αδαμάντιος Πολέμης. Ο πάμπλουτος εφοπλιστής είναι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα άκουσε σε επαφές που είχε με τους Βγενόπουλο και Πατέρα και εμφανίζεται έτοιμος να βγει μπροστά.
 
Όσα ειπώθηκαν στο τηλεφώνημα Βγενόπουλου – Πολέμη δημοσιεύονται στην σημερινή “Εξέδρα”: “Αδαμάντιε, θα είμαι στο πλευρό σου. Δεν θέλω να έχω ενεργό συμμετοχή, αφού κάποιοι το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν. Αυτό εμένα με ενοχλεί. Κάποιους άλλους μπορεί να μην τους πειράζει. Όμως είμαι δίπλα σου στην προσπάθεια σου. Θα σε στηρίξω οικονομικά. Προχωράμε μαζί”.
 
Επικοινωνία υπήρξε ακόμη και με τον Νικόλα Πατέρα, που ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει και αυτός την προεδρία Πολέμη συνεισφέροντας οικονομικά τα όσα αναλογούν στο ποσοστό του, ενώ θα είναι δίπλα του σε όποιο θέμα τον χρειαστεί.
Τα λόγια αυτά έπεισαν τον Αδαμάντιο Πολέμη ότι το κλίμα είναι θετικό για να προχωρήσει στην ανάληψη της προεδρίας, καθώς θα υπάρχει η στήριξη των μετόχων, που είναι απαραίτητη για την επιτυχία του εγχειρήματος.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε