Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Προκάλεσε ο Σισέ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην “προκλητική συμπεριφορά του Σισέ” απέδωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τα όσα έγιναν μετά την λήξη του ντέρμπι των “αιωνίων” , κατά την απολογία τους στην ΕΠΟ.

Από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» κατέθεσαν 3 μάρτυρες, οι κύριοι Τσιρώνης υπεύθυνος ασφαλείας, Καραχάλιος αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και Γιαννόπουλος, υπεύθυνος Τύπου.
 
Αρχικά έγινε αναφορά στις δηλώσεις Μαρινάκη και στα επεισόδια που έγιναν στη Μικτή ζώνη και στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα. Επίσης, η πλευρά του Ολυμπιακού θα καταθέσει υπομνήματα την Παρασκευή 8 Απριλίου.
 
Στη συνέχεια πρώτος πήρε το λόγο ο Τσιρώνης επισημαίνοντας πως ήταν παρών στα αποδυτήρια. Εκεί τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού, οι Νίνης, Λέτο, Σισέ και Τζόρβας, κατεβαίνοντας από το πούλμαν πήγαν στα αποδυτήρια για να μιλήσουν με τον Τοροσίδη. Ήθελαν να παραβιάσουν την πόρτα και τότε εμφανίστηκαν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και τους κάλεσαν να φύγουν. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Μαρινάκης που μίλησε σε Καραγκούνη, Κατσουράνη και τους είπε να φύγουν.
 
Ακολούθως, ο Καραχάλιος τόνισε πως ο ίδιος ήταν στις σουίτες με τον Μαρινάκη και είχαν πλήρη εικόνα του παιχνιδιού. Μετά το τέλος του ματς πήγαν να φύγουν. Ο Μαρινάκης με καλή διάθεση πήγε να δώσει το χέρι του αναγνωρίζοντας τον Σισέ, αλλά ο δεύτερος δεν του έδωσε το χέρι του και τον έβρισε στα αγγλικά. Μετά οι Μαρινάκης και Σισέ αντάλλαξαν κουβέντες σε έντονο ύφος.
 
Ο κύριος Γιαννίκος, ένας από τους δικηγόρους του Ολυμπιακού, έδωσε το αφιέρωμα της εφημερίδας «Άποψη» στο δικαστήριο, όπου γινόταν αναφορά στην φούστα του Σισέ και επικαλέστηκε αυτό που είπε η γυναίκα του Σισέ στο Twitter, ότι δηλαδή η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη γι’ αυτό που ετοίμαζε ο Σισέ. Επίσης, είπε ότι ο Σισέ με αυτή τη συμπεριφορά του προκαλεί. Ο έτερος νομικός εκπρόσωπος της ομάδας, Βούλτσης είπε ότι αν ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί.
 
Τέλος, ο Γιαννόπουλος έκανε αναφορά στη Θύρα 7 λέγοντας ότι είναι ένα σωματείο με σφραγίδα, έγκυρο, δεμένο συναισθηματικά με τον Ολυμπιακό αλλά δεν πρόσκειται στον επίσημο Ολυμπιακό. Μίλησε για την ανακοίνωση της Θύρας 7 μετά το ντέρμπι και είπε ότι αυτές είναι προσωπικές απόψεις και δεν εκφράζουν την επίσημη γνώμη του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαυρογένης, ρώτησε αν αυτοί είναι οργανωμένοι και ο Γιαννόπουλος είπε ότι είναι οργανωμένοι αλλά αυτοβούλως. Με αυτή την απάντηση ικανοποιήθηκε ο πρόεδρος.

H απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για δυσφήμιση του αθλήματος αναμένεται να βγει σε 15 περίπου ημέρες αφού οι “ερυθρόλευκοι” ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή ώστε να καταθέσουν υπομνήματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε