Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Προκαταρκτική έρευνα για τυχόν ευθύνες της αστυνομίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί αν οι καταγγελίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αδράνεια, έχουν βάση.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας

“Με αφορμή ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ καθώς και δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν και μετά την τέλεση του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς και στα μέτρα που έλαβε η Αστυνομία, ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να εξακριβωθεί η βασιμότητά τους καθώς και αν υπήρξαν παραλείψεις ή ολιγωρία των αστυνομικών δυνάμεων, που συμμετείχαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στη λήψη των αστυνομικών μέτρων.

Η διενέργεια της Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης ανατέθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.”

Εν τω μεταξύ στα επεισόδια που έγιναν πριν και μετά τον αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ, η αστυνομία συνέλαβε τρεις και τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. 

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Επίσης διενεργείται ένορκη διοικητική εξέταση για το περιστατικό που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Μετεώρων Πολίχνης, όταν αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα με το υπηρεσιακό του περίστροφο, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε