Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πρόκληση ο Παναθηναϊκός – Δεν μου αρέσουν οι διαρροές”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Φάμπρι Γκονθάλεθ μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα, αναφέρθηκε στους Φερέιρα και Σισέ, ενώ σχολίασε και τις διαρροές που υπάρχουν από τα αποδυτήρια της ομάδας προς τον Τύπο.

Διαβάστε τις κυριότερες δηλώσεις του Ισπανού στο ΟΠΑΠ TV: 

-Για τις πρώτες του εντυπώσεις: 
«Οι εντυπώσεις μου είναι καλές. Από τον σύλλογο και τον τρόπο λειτουργίας του. Αγωνιστικά η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Αυτό γίνεται με την σωστή δουλειά αφού μέχρι τώρα δεν δούλευαν σωστά.Θα είμαι ειλικρινής. Αγωνιστικά η κατάσταση είναι λίγο χειρότερη από ότι την περίμενα. Με τη βοήθεια όλων, όσοι βρισκόμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό, μπορούμε να βελτιώσουμε αυτή την κατάσταση. Δεν μας ταιριάζει η όγδοη θέση. Η πρώτη μου επαφή ήταν με τον Βαρέλα και μου περιέγραψε την κατάσταση και ότι συνέβη με τους προηγούμενους προπονητές. Άρα γνώριζα ότι μπροστά μου δεν θα έβρισκα μια ιδανική κατάσταση, τουλάχιστον όσο θα ήθελα». 

-Για την επιλογή του Παναθηναϊκού: 
«Ήταν μια πρόκληση ο Παναθηναϊκός, διότι παραμένει μία σημαντική ομάδα. Μπορώ να βρίσκομαι όλη την ημέρα στην Παιανία και να προπονώ αφού είναι πολύ ωραίες οι εγκαταστάσεις. Στόχος μας η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο δεύτερος, το Γιουρόπα. Και φυσικά να κατακτήσουμε το κύπελλο. Από τους πρώτους αγώνες που είδα δεν θα κρύψω ότι ο Παναθηναϊκός θέλει σημαντική βελτίωση. 

-Για τις βελτιώσεις που θέλει να επιφέρει: 
«Ένταση και ταχύτητα σε άμυνα κι επίθεση. Βελτιώνοντας την κίνηση χωρίς την μπάλα ώστε οι μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση να γίνονται γρηγορότερα. Αυτό θα υπαγορεύσει έναν πιο γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού που θα αρέσει περισσότερο στον κόσμο. Ο χρόνος είναι περιορισμένος αλλά έχω βάλει διπλές προπονήσεις παρότι έχουμε παιχνίδια ενδιάμεσα. Θα ήθελα να έχω τρεις ολόκληρες εβδομάδες για να παρουσιάσω την δουλειά μας». 

-Για τα…αποδυτήρια και τις παρομοιώσεις που χρησιμοποιεί: 
«Θα σας ρωτήσω τώρα εγώ. Από πού βγαίνουν όλα αυτά; Μάλλον έχετε κατασκόπους στα αποδυτήρια. Δεν μου αρέσει να διαρρέουν διάφορα πράγματα από την ομάδα. Είναι το σπίτι μας και οφείλουμε να είναι κλειστό. Ιερό. Όσο λιγότερα πράγματα βγαίνουν προς τα έξω, τόσο καλύτερα. Με το χιούμορ θέλω να περάσω κάποια πράγματα στους παίκτες και πιστεύω ότι έτσι γίνεται καλύτερα. Αντιλαμβάνονται αυτά τα οποία θέλω να τους πω. Οι ψυχολογικές καταστάσεις επηρεάζουν κάθε άνθρωπο. Ίσως να μην είναι η ομάδα σε άριστη ψυχολογική κατάσταση και ενδεχομένως να χρειάζεται ένα, δύο θετικά αποτελέσματα προκειμένου να βελτιωθούν τα παιδιά». 

-Για τους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού: 
«Έχουν προοπτική να αναδειχθούν. Να εκμεταλλεύονται κάθε λεπτό στην προπόνηση για να γίνονται καλύτεροι. Ο χρόνος θα τους τοποθετήσει στην θέση που πρέπει. Δεν μπορώ να συγκρίνω τους Ισπανούς με τους Έλληνες διότι βρίσκομαι πολύ λίγο καιρό εδώ. Η εθνική Ισπανίας αποτελεί ένα παράδειγμα μεγάλου ποδοσφαίρου, έχοντας αναδείξει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Εδώ και κάμποσο καιρό η Ελλάδα παίζοντας με τον δικό της τρόπο στην επίθεση και την άμυνα, κέρδισε το Euro στην Πορτογαλία». 

-Το ποδόσφαιρο σαν μία ταινία: 
«Κάθε ομάδα έχει τα όπλα της. Όλος ο κόσμος θέλει να παίζει όπως η Μπαρτσελόνα, αλλά μόνο η Μπαρτσελόνα παίζει έτσι και η εθνική Ισπανίας. Ξέρουμε πως προπονούνται, πως αγωνίζονται αλλά δεν διαθέτουμε τους ίδιους ηθοποιούς, αρτίστες, το χρησιμοποιώ ως παρομοίωση, για να παίξουμε με αυτό τον τρόπο. Το ποδόσφαιρο μοιάζει πολύ με την δημιουργία μίας ταινίας. Πρέπει να βρει η παραγωγή, τα χρήματα για να ξεκινήσει την ταινία και να κλείσει τους ηθοποιούς. Ο προπονητής γράφει το σενάριο και οι παίκτες καλούνται να το υλοποιήσουν». 

-Για την διοίκηση και τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο : 
«Ήδη είχα δύο τρεις ευκαιρίες να συνομιλήσω με τον πρόεδρο. Μιλήσαμε και είμαστε συνεχώς σε επαφή όπως στα Γιάννενα. Πάντα μιλάμε με τον κ. Ελευθεράκη, τον κ. Κωνσταντίνου, είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο σε επίπεδο επικοινωνίας. Ο κύριος Αλαφούζος μου μοιάζει με άνθρωπο που τον γνωρίζω πάρα πολύ καιρό». 

-Για τις μετεγγραφές και τον Σισέ: 
«Πάντα η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης. Θα ήμουν πολύ ευτυχής ακόμα και με έναν επιπλέον παίκτη εάν θα μπορούσε να έρθει. Ο Σισέ ειναι ένας παίκτης πολύ αγαπητός, δεν ξέρω πως ειναι οι διαπραγματεύσεις. Εγώ επικεντρώνομαι περισσότερο στην καθημερινότητα. Θέλω να σέβομαι πάντα τα παιδιά που έχουμε». 

-Για την…αιώνια κόντρα και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό: 
«Γνωρίζω τις μάχες με τον Ολυμπιακό, μιλάνε και στην Ισπανία για αυτές. Υπάρχουν εικόνες με τους οπαδούς που υποστηρίζουν τις ομάδες τους. Είναι ηφαίστεια πίεσης. Το ίδιο και στο μπάσκετ. Τρομερό να βλέπεις τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Τους είδα να παίζουν με την Μάλαγα και μου άρεσε. Κάποια μέρα θα πάω να τους δω από κοντά». 

-Για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας: 
«Όχι δεν γνωρίζω το γήπεδο της Λεωφόρου, αλλά από κάποια πλάνα που είδα στην τηλεόραση κατάλαβα πως είναι πιο κλειστό. Νομίζω ότι ειναι καλό που θα μεταφερθούμε εκεί. 

-Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: 
«Όταν εγώ προπονούσα την Γρανάδα αυτός ήταν προπονητής στην Μάλαγα κι εκεί γνωριστήκαμε. Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας και το έχει αποδείξει στο ποδόσφαιρο. Όπου κι αν πήγε τα κατάφερε πολύ καλά του έχω μεγάλο σεβασμό. 

-Για την ζωή μετά το ποδόσφαιρο: 
«Θα ήθελα να με θυμούνται, εκτός από την όποια άποψη έχει κανείς για την δουλειά μου στο ποδόσφαιρο, ως έναν άνθρωπο έντιμο, ταπεινό, δουλευταρά που πάντα γνώριζε να τιμά την φιλία. Δουλειά, σεβασμός, ταπεινότητα, είναι οι τρεις λέξεις που ορίζουν την ζωή μου».

Διαβάστε ακόμα…

Η ΚΠΡ πήρε Ρεμί και ο Σισέ δεν.. χωράει!

Ετοιμάζει για βασικούς Βύντρα και Μπουμσόνγκ ο Φάμπρι!

Στον “αέρα” η επιστροφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό

Απίθανη ομιλία Φάμπρι στους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Η ΚΠΡ θέλει Κατάρ, ο Σισέ Παναθηναϊκό

“Σφήνα” της Γιουβέντους για Σισέ;

Την Τετάρτη η…μεγάλη επιστροφή – Έρχεται ο Σισέ στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε