Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Πρόκριση στην Τούμπα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με την τύχη τους τα βάζουν στον Ολυμπιακό για τα τέσσερα δοκάρια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα.

Γελάει καλύτερα ο… Βιεϊρίνια – Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την Πέμπτη αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ξεκούραση. Οι “ερυθρόλευκοι” τα είχαν με την κακοδαιμονία τους μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τα τέσσερα δοκάρια δεν έλειπαν από καμία συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών μετά το ματς, ενώ παράλληλα εκφραζόταν η αισιοδοξία πως η ομάδα θα καταφέρει να νικήσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 2 Φεβρουαρόυ και να πάρει αυτή το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

 
Το ματς αυτό ωστόσο αργεί. Την Κυριακή οι “ερυθρόλευκοι”δοκιμάζονται στην Τρίπολη από τον Αστέρα και τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Βαλβέρδε. Ο Νταβίντ Φουστέρ άρχισε τρέξιμο, σήμερα θα κάνει διπλή προπόνηση και αν καταφέρει την Παρασκευή να μπει σε φουλ ρυθμούς, θα είναι στην αποστολή. Εκτός μάχης για τον προσεχή αγώνα είναι ο Ντουντού, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μοϊσές, που παρουσίασε κάποιες ενοχλήσεις. Ο Μέλμπεργκ, που δέχτηκε στο χθεσινό ματς μία γονατιά στον αριστερό μηρό, δεν έχει κάτι σοβαρό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε