Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Προκρίθηκε αλλά δεν έπεισε

Ο Σαλπιγγίδης ήταν και πάλι από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού
Ο Σαλπιγγίδης ήταν και πάλι από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με τα…χίλια ζόρια της Καλλιθέας με 2-0 και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι “πράσινοι” μπορεί να είναι ένα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ μετά την επικράτηση επί της Καλλιθέας στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο προβλημάτισαν με την απόδοση τους είδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων και η δυστοκία του Σισέ, που έμεινε χωρίς γκολ για τέταρτο σερί ματς, έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Ο Νίκος Νιόπλιας αναγκάστηκε να ρίξει με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στον αγωνιστικό χώρο τους Σαλπιγγίδη και Πετρόπουλο και να αλλάξει το σύστημα σε 4-4-2 για να βρει λύση στην άμυνα της Καλλιθέας. Ο τεχνικός του τριφυλλιού δικαιώθηκε εφτά λεπτά αργότερα όταν ο Σαλπιγγίδης άνοιξε το σκορ από κοντά μετά από σουτ του Λέτο και ασταθή απόκρουση του Αθανασόπουλου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και τελικά κλειδωσαν τη νίκη με το αυτογκόλ του Αρκούδα στο 87ο λεπτό μετά από σουτ του Καραγκούνη.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του κυπέλλου τον ΠΑΣ Γιάννινα του Νίκου Αναστόπουλου σε διπλά παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Σισέ, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (46′ Πετρόπουλος), Μπιάρσμιρ, Δάρλας, Σεϊταρίδης, Σιμάο (77′ Κατσουράνης), Καραγκούνης, Κλέιτον (46′ Σαλπιγγίδης)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Στάθης Σταθόπουλος): Αθανασόπουλος, Ηρακλής, Κισκαμπάνης, Κατσαρός, Καραδήμος (55′ Ζουμπουλάκης), Κουτρουμπής, Φουντουκίδης (65′ Καλτσάς), Μαρουκάκης (63′ Παπαναστασίου), Πλατέλλας, Γουσούλης, Αρκούδας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε