Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Προπονήθηκε ο Κατίδης – Έτοιμος ο Φούντας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιώργος Κατίδης μίλησε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, στην προπόνηση της Πέμπτης και μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας. Στη διάθεση του Λίνεν και ο Ταξιάρχης Φούντας.

Το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Κατίδη αποτελεί και τυπικά λήξαν στην ΑΕΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις για την συμπεριφορά του μιλώντας στα αποδυτήρια, στην προπόνηση της Πέμπτης και στη συνέχεια συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ένωσης μπροστά σε όλους τους συμπάικτες είπε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για ό, τι έγινε. Αντέδρασα με λάθος τρόπο και γενικά θέλω να δείξω ένα διαφορετικό πρόσωπο. Έγινε παρεξήγηση στο ξενοδοχείο και σε ότι έχει να κάνει με εμένα, ζητάω συγνώμη απ’ όλους σας και θα προσπαθήσω να αλλάξω συμπεριφορά».

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Γιώργος Πήδουλας, ο οποίος είπε: «Έγινε παρεξήγηση στο ξενοδοχείο. Εγώ δεν είχα σκοπό να θίξω κανένα… Ίσως δεν έπρεπε καν να συνεχίσω το θέμα. Θέλω όμως να πω ότι ποτέ δεν έβρισα τη μάνα του Γιώργου. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Σας ορκίζομαι ότι δεν βρίζω ποτέ μάνες».

Ο Έβαλντ Λίνεν υποστήριξε: «Τελειώνει εδώ το θέμα. Και πολύ ασχοληθήκαμε. Να ξέρετε ότι θα ανεχθώ παρόμοιες συμπεριφορές. Να κοιτάτε τη δουλειά σας. Να είσαστε επαγγελματίες και να σέβεστε ο ένας τον άλλον».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέχεια είπε στους παίκτες να πάρουν το λόγο. Ο Κωσταντόπουλος υποστήριξε: «Καταλάβαμε όλοι έγινε παρεξήγηση, αφού ο Γιώργος Κατίδης νόμιζε ότι ο Γιώργος Πήδουλας του έβρισε τη μάνα. Έτσι του είπε κάποιος. Δεν τον άκουσε ο ίδιος. Για μένα αυτή είναι η χειρότερη μορφή ρουφιανιάς. Είναι απαράδεκτο και όποιος το είπε θα πρέπει να ντρέπεται. Ειλικρινά όποιον ακούσω να πει ψέματα και ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα και να βάζει λόγια θα έχει να κάνει μαζί μου», ενώ ο Αραμπατζής πρόσθεσε: «Ήταν μια παρεξήγηση. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε».

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Κατίδης υπολογίζεται από τον Λίνεν για το ματς της Δευτέρας με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, όπως και ο Φούντας ο οποίος προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα την Πέμπτη.

Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι Λαγός και Μπουγαίδης που έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά και ο τιμωρημένος Βλάχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λίνεν:Αν δεν δείξει σεβασμό ο Κατίδης θα έχει πρόβλημα

Λίνεν: Είμαι εκνευρισμένος με τον Κατίδη

Η ΑΕΚ είναι…εδώ! – ΣΤΑΜΑΤΗΣε τον ΠΑΣ και “ανέπνευσε” βαθμολογικά

Παίρνει…πάνω του το θέμα Κατίδη ο Λίνεν

“Ο Ανδρέας Σταματής κάνει τη μπάλα κομπολόι”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε