Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Προπονήθηκε ο Μανωλάς – Επιστρέφει με Παναθηναϊκό ο Κάρλος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Λιγότερα προβλήματα έχει στο κεφάλι του ο Νίκος Κωστένογλου, μετά την προπόνηση της Δευτέρας και ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Έγινε δεκτή η συγνώμη του Κάρλος απ’ τον Έλληνα τεχνικό.

Νέα ρύθμιση χρεών και…συντηρητικό πλάνο οι σκέψεις του Ντέμη

Ο Κώστας Μανωλάς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ο Κωστένογλου πιθανότατα θα τον υπολογίζει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ετοιμοπόλεμος είναι επίσης και ο Ανέστης Αργυρίου, ωστόσο, εκτός πλάνων παραμένει ο Τραϊανός Δέλλας, που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, καθώς και οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν και Βίκτορ Κλωναρίδης, που έκαναν φυσιοθεραπεία.

Για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζεται και ο Χοσέ Κάρλος. Ο Ισπανός ζήτησε συγγνώμη από τον Νίκο Κωστένογλου και τους συμπαίκτες του, για το γεγονός ότι ζήτησε άδεια, τονίζοντας παράλληλα πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Κωστένογλου δέχθηκε τη μεταμέλεια του Ισπανού και όπως έγινε γνωστό, θα μείνει εκτός αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο από την Πέμπτη θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε