Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Προς εκτόνωση το θέμα Κατίδη στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά από συνάντηση τρεισήμισι ωρών στα Σπάτα όλα δείχνουν πως η υπόθεση Κατίδη θα κλείσει θετικά τόσο για τον ίδιο όσο και την Ένωση, με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό να μπαίνει ξανά στις επιλογές του Λίνεν! “Έχεις το χάρισμα, γίνε σπουδαίος”, είπε μεταξύ άλλων στον Κατίδη ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Γιώργος Κατίδης -συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Θεόφιλο Καρασαββίδη- βρέθηκε την Τετάρτη στα Σπάτα, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα με το τελευταίο επεισόδιο στο ξενοδοχείο της ομάδας στο οποίο και “πρωταγωνίστησε”.

Παρόντες από την πλευρά της Ένωσης ήταν τόσο ο πρόεδρος, Ανδρέας Δημητρέλος, όσο και ο τεχνικός του Δικεφάλου, Έβαλντ Λίνεν

Όπως βγαίνει προς τα έξω από την πλευρά της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, το θέμα θα τελειώσει οριστικά την Πέμπτη, μπροστά στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης, όπου θα δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τις δυο πλευρές.

Πριν την έναρξη της συνάντησης, υπήρξε ραντεβού του Λίνεν με τον Δημητρέλο, όπου συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα. Από την πλευρά του, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός εξέφρασε τα παράπονά του κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενώ παραδέχτηκε το λάθος του στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Άξια αναφοράς είναι τα λόγια του Έβαν Λίνες στον παίκτη: «Είσαι στην ΑΕΚ και θα πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός και υπερήφανος γι αυτό. Έχεις μεγάλες δυνατότητες.

Συγκεντρώσου μόνο στο ποδόσφαιρο και αξιοποίησε το ταλέντο σου. Τώρα είναι η ευκαιρία σου, αν μείνεις στάσιμος, σε 1-2 χρόνια από σήμερα θα πάρεις την κατηφόρα. Έχεις το χάρισμα, γίνε σπουδαίος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε