Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Προς το παρόν μόνο υποσχέσεις…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σταύρος Αδαμίδης κέρδισε τις εντυπώσεις στα ραντεβού με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και εξέφρασε την επιθυμία του να χτίσει την ομάδα γύρω από αυτούς. Ωστόσο, η κουβέντα για τις οικονομικές απολαβές μετατέθηκε για μετά τα πλέι-οφ.

Κοντά στην επιστροφή ο Λυμπεροπούλος

Πρώτος την πόρτα του προέδρου της ΑΕΚ ο Σάββας Γκέντσογλου. “ Είσαι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα και το ίδιο πιστεύει και ο προπονητής. Γύρω από εσένα και από τους άλλους ταλαντούχους Έλληνες που έχουμε στην ομάδα θέλουμε να χτίσουμε το μέλλον. Εσύ και ο Ταχτσίδης μπορείτε να γίνεται οι επόμενοι ηγέτες της ΑΕΚ”, ήταν τα λόγια του Σταύρου Αδαμίδη που έβγαλαν είδηση καθώς αποκάλυψαν την διάθεση της διοίκησης να ξανακάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον αριστεροπόδαρο μέσο.

Στην συνέχεια ήταν η σειρά του Γιάννη Αραμπατζή για να ακούσει τα εγκωμιαστικά σχόλια του προέδρου της “Ένωσης”: “Μπορείς να γίνεις ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας για τα επόμενα δέκα χρόνια. Σε θέλουμε κοντά μας”, είπε ο Αδαμίδης που λίγο αργότερα είχε συνομιλία και με τον Μιχάλη Παυλή
Την Πέμπτη έχει προγραμματισθεί το ραντεβού με τον Κώστα Μανωλά, στον οποίο θα προταθεί αναπροσαρμογή στους όρους του συμβολαίου του που λήγει το 2012.

Κουβέντα για το οικομικό μπορεί να μην έγινε, αφού όλα θα εξαρτηθούν από την θέση που τερματίσει η ΑΕΚ στα πλέι-οφ,ωστόσο ο νέος πρόεδρος της “Ένωσης” κέρδισε τις έντυπωσεις στις συναντήσεις του με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε