Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Προσγειωμένος ο Λίνεν – “Λάθος να κάνουμε όνειρα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παρά τις συνεχόμενες νίκες ο Έβαλντ Λίνεν θέλει να κρατήσει χαμηλά τον πήχη τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα μάχεται για την επιβίωση της μέχρι το τέλος της σεζόν. Δείτε τι είπε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στην κάμερα της Nova:

“Όταν ήρθα στην ομάδα δεν είχε πολλούς βαθμούς και έπρεπε να παίξουμε κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες. Τώρα έχουμε περισσότερους βαθμούς, αλλά η κατάσταση είναι εξίσου επικίνδυνη, επειδή πρέπει να βγάλουμε εις πέρας αυτό το πρόγραμμα και επειδή πρέπει να προσπαθήσουμε για να είμαστε καλοί και σ’ αυτά τα ματς.

“Ξέρω τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Για μένα είναι μεγάλο λάθος, αν μετά από κάποιες κρίσιμες νίκες για την επιβίωσή μας, με το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε για κάτι περισσότερο. Το όνειρο θα είναι να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι, με οτιδήποτε έχουμε για να παίρνουμε νίκες. Αυτό είναι πολύ δύσκολο, επειδή τώρα σε κάθε παιχνίδι μας λείπουν παίκτες, έχουμε αλλαγές λόγω καρτών και επίσης έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις πιο ιστορικές ομάδες. Γι’ αυτό μια καλή συμβουλή για όλους, για τους παίκτες, για όλους μας, για τον κόσμο, είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να μην αρχίζουμε να ονειρευόμαστε. Δεν είναι αυτό το θέμα τώρα. Οι άλλες ομάδες έχουν πέντε με έξι βαθμούς λιγότερους, άρα γιατί έχουμε ξεφύγει απ’ αυτό που λέμε τόσο καιρό; “Μαχόμαστε” για την επιβίωση μας και αυτό θα γίνεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αν πριν από ένα ματς αρχίζεις να σκέφτεσαι, αν νικήσω πόσους βαθμούς θα έχω, αν νικήσω τι θα συμβεί, τότε δε νικάς. Γιατί αν θες να νικήσεις πρέπει να είσαι 150% συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, να σέβεσαι τον αντίπαλό σου, να προετοιμάζεις τον εαυτό σου πολύ καλά και τότε θα είσαι έτοιμος για να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι για το τι μπορεί να συμβεί μετά από έναν αγώνα, προετοιμάζεσαι με λάθος τρόπο”.

Σε ότι αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Έβαλντ Λίνεν υποστήριξε:

“Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ενδεχομένως να έχουν κι αυτοί απουσίες, το γνωρίζουμε, αλλά έχουμε κι εμείς λόγω καρτών. Γνωρίζουμε ότι είναι απ’ τις καλύτερες ομάδες και πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι πως θα σκοράρεις κόντρα σ’ αυτούς, πρέπει πρωτα να πάρεις τη μπάλα. Γι’ αυτό ο πρωτος μας στόχος είναι να τους σταματήσουμε, το οποίο είναι πολύ δύσκολο”.

Μελισσανίδης: Κακώς ανακατεύθηκε το όνομά μου με την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε