Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρόστιμα σε Ντιόγκο, Παπαδόπουλο

Ντιόγκο και Παπαδόπουλος θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν
Ντιόγκο και Παπαδόπουλος θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με βαριά χρηματικά πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι Ντιόγκο και Γιάννης Παπαδόπουλος, για το επεισόδιο τους μετά την προπόνηση της Τρίτης. Εκτός μάχης Στολτίδης, Νικοπολίδης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Με πρόστιμο ύψους 20.000 και 10.000 Ευρώ αντίστοιχα, τιμωρήθηκαν από την Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ντιόγκο Λουίς Σάντο και Γιάννης Παπαδόπουλος για την ένταση που υπήρξε μεταξύ τους μετά την προπόνηση της Τρίτης”.

Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής για τον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, έμειναν τελικά οι Αντώνης Νικοπολίδης και Ιεροκλής Στολτίδης. Ο 39χρονος τερματοφύλακας υποβλήθηκε χθες το βράδυ σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση δεξιού ώμου και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 ημέρες. Ενώ, ο Ιεροκλής Στολτίδης ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής: Κόβατς, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε