Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πρόταση 7 εκατ. ευρώ για Λέτο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Μπενφίκα φαίνεται αποφασισμένη να αντικαταστήσει τον Ντι Μαρία με τον μέσο του Παναθηναϊκού και προσφέρει 7 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Πρώτος στόχος ο Γκαλάς

 
Όπως αποκαλύπτει η “Record” ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει εντυπωσιάσει τον τεχνικό των “αετών”, Ζόρζε Ζέσους που εισηγήθηκε την απόκτηση του. Η διοίκηση της Μπενφίκα δεν έχασε χρόνο και μετά από κάποιες διευρυνητικές επαφές κατέθεσε πρόταση 7 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει:
 
“Ο Γκαϊτάν θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να καλύψει αυτή τη θέση, αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας της Λισσαβόνας, θέλουν έναν πιο καθαρό αριστερό χαφ, προκειμένου να επιτρέψουν στον Γκαϊτάν να αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι, όπως θέλει και ο ίδιος. Ο Σεμπαστιάν Λέτο είναι ένας παίκτης που μοιάζει πολύ με τον Ντι Μαρία στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Είναι πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός, έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι και δημιουργεί πολλά ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Επιπλέον είναι νεαρός σε ηλικία και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης και μεταπωλητική αξία”.
 
Αν το δημοσίευμα επαληθευθεί τότε οι “πράσινοι” πολύ δύσκολα θα αρνηθούν μία τέτοια πρόταση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε