Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρόταση μομφής κατά του Μαρινάκη – Με κόσμο το ΔΣ της Superleague!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρόν έξω από τα γραφεία της Superleague την ώρα του διοικητικού συμβουλίου στο οποίο θα συζητηθεί η πρόταση μομφής των “πρασίνων” κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε σήμερα, 24 ώρες πριν από το επίσημο προγραμματισμένο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, πρόταση μομφής για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Λίγκας, ενημερώνοντας και τα υπόλοιπα μέλη της διοργανώτριας Αρχής!

Μάλιστα, η συγκεκριμένη πρόταση κατατέθηκε ακριβώς 24 ώρες πριν από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, καθώς μόνο έτσι το εκάστοτε ζήτημα μπορεί να τεθεί προς συζήτηση και σε κάθε άλλη περίπτωση θα θεωρούνταν εκπρόθεσμο. Έτσι, το αυριανό Δ.Σ. χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμο σχετικά με την προεδρία της Λίγκας και οι εξελίξεις θα κορυφωθούν τις επόμενες ώρες.

Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού καλούν όλο τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρόν έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής την ώρα του διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλείται ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να παρευρεθεί την Παρασκευή στις 14:00 στα γραφεία της Super League, Αστροναυτών 1 στο Μαρούσι, για μία ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ εναντίον των αθλιοτήτων που επιτρέπουν και συγκαλύπτουν οι υπεύθυνοι της λίγκας.

Στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε να ξεχαστούν και να κουκουλωθούν τα γεγονότα όπως γίνεται την τελευταία 15ετία. Σε αυτήν την κωμωδία που ονομάζουν πρωτάθλημα, πρέπει να επέλθει ή η οριστική κάθαρση ή η οριστική διακοπή.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ “ΠΑΡΩΝ”. ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε