Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πρόταση να γίνουν μεσημέρι οι αγώνες του Παναθηναϊκού λόγω…χρέους!

Πρόταση να γίνουν μεσημέρι οι αγώνες του Παναθηναϊκού λόγω…χρέους!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου προτείνει να γίνουν οι εντός έδρας αγώνες των “πράσινων” μεσημέρι, αναδεικνύοντας τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ.

Με επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σταδίου, Πέτρος Γαλακτόπουλος σε Superleague, ΕΠΟ και Nova αναφέρει πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει ανταποκριθεί στο ελάχιστο στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει για τη χρήση του ΟΑΚΑ, και για αυτό το λόγο η διοίκηση του Σταδίου προτείνει να διεξάγονται από εδώ και στο εξής μεσημεριανές ώρες οι αγώνες του “τριφυλλιού”!

Το κείμενο της επιστολής

“Λόγω των οικονομικών δυσχερειών της, η ΠΑΕ ΠΑΟ δεν έχει ανταποκριθεί στο ελάχιστο στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς το ΟΑΚΑ. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο οι αγώνες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟ να διεξάγονται κατά τις μεσημεριανές ώρες προκειμένου να μη χρεώνεται η ΠΑΕ με τη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος, την οποία καταβάλλει το ΟΑΚΑ χωρίς να έχει εισπράξει το ισόποσό της από την ΠΑΕ ΠΑΟ και ταυτόχρονα αυξάνεται το ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΟΑΚΑ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε