Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόταση της Ρεάλ για φιλικό με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”!

ΦΩΤΟ REUTERS
Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να έρθει στην χωρά μας ο Ζοσέ Μουρίνιο και η Ρεάλ Μαδρίτης για να αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σε μία εποχή “μαύρη” για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα φαινόμενα βίας να χτυπούν “κόκκινο”, ο Ολυμπιακός δέχτηκε μία καθόλα τιμητική πρόταση, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ζητάει από τους Πειραιώτες την διεξαγωγή φιλικού μεταξύ 23 με 26 Μαΐου στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρωταθλητής”, άνθρωπος της διοίκησης των “μερένγκες” ήρθε σε επικοινωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, και του μετέφερε την επιθυμία του μαδριλένικου συλλόγου να πραγματοποιηθεί φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.
 
Η φετινή Κυπελλούχος Ισπανίας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην Πριμέρα Ντιβισιόν στις 22 Μαΐου (υποδέχεται την Αλμερία) και θα ήθελε όπως όλα δείχνουν να αποχαιρετήσει τη φετινή σεζόν με ένα δυνατό φιλικό, όμως το “αγκάθι” στο όλο σχέδιο είναι ότι οι ημερομηνίες δεν εξυπηρετούν την πλευρά του Ολυμπιακού.
 
Πάντως οι “ερυθρόλευκοι” δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει το φιλικό μέσα στο καλοκαίρι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε