Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πρoτάθηκαν Γκάγκο και Ένχελααρ στον Ολυμπιακό

Ο Αργεντίνος χαφ είναι εκτός πλάνων του Μουρίνιο και προτάθηκε στους “ερυθρόλευκους”, όπως και ο Ολλανδός μέσος της Αϊντχόφεν. Τα… λένε Μαρινάκης – Βαλβέρδε για τα μεταγραφικά.
Ο 25χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκτός πλάνων από τον Ζοζέ Μουρίνιο και σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρωταθλητής”, Ισπανός μάνατζερ πρότεινε τον Γκάγκο στους “ερυθρόλευκους”.
 
Μπορεί το κασέ του να είναι υψηλό, όμως αν τελικά στον Ολυμπιακό αποφασίσουν να προχωρήσουν την υπόθεση θα μπορέσουν να μειώσουν τις απαιτήσεις του Γκάγκο.

Όσον αφορά τον Ορλάνδο Ένχελααρ, στον ολυμπιακό απλά κρατούν στα… υπόψη τους την περίπτωση του,

 
Τα… λένε Μαρινάκης – Βαλβέρδε
 
Ο πρόεδρος των Πειραιωτών θα κουβεντιάσει με τον 47χρονο τεχνικό για το πώς πήγαν τα πράγματα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και στην συνέχεια τις σκέψεις που έχει για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Ερμελο.
 
Η συγκεκριμένη συνάντηση παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα γίνει κουβέντα και για το ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης των πρωταθλητών. Μια κίνηση που αν τελικά γίνει, θ’ αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, τη θέση δηλαδή του αμυντικού μέσου.
 
Το ερώτημα είναι αν ο προπονητής των πρωταθλητών θα επιμείνει στη μεταγραφή του Κάρλος Σάντσες από τη Βαλενσιέν.
 
Ενα άλλο θέμα που θα συζητηθεί στη συνάντηση είναι και αυτό των αποδεσμεύσεων. Ο Βαλβέρδε έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να δουλέψει με 23-25 παίκτες και αυτό δεν τίθεται υπό… καθεστώς διαπραγμάτευσης από τον Ισπανό.
 
Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Μήτρογλου και ο Ντάρμπισαϊρ, τους οποίους ο 47χρονος κόουτς δεν υπολογίζει για την επόμενη περίοδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε