Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Προτάθηκε ο Ντελφίνο στον Ολυμπιακό – Οι Ιταλοί γράφουν για Γουάιτ

Ο Αργεντινός αρέσει στον Ντούσαν Ιβκοβιτς, αλλά το υψηλό κασέ του και το γεγονός ότι δέχεται να έρθει στην Ευρώπη, υπό τον όρο πως θα επιστρέψει στο ΝΒΑ και τους Μπακς, εφόσον ολοκληρωθεί το λοκ άουτ καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την απόκτησή του. Ο Ιταλικός Τύπος γράφει για ενδιαφέρον για τον Αμερικανό φόργουορντ της Σάσαρι.
Ο 29χρονος γκαρντ μπορεί να αποτελέσει τη μεγάλη μεταγραφική έκπληξη των αδελφών Αγγελόπουλων μετά τις απώλειες των Τεόντοσιτς, Μπουρούση και Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος χθες υπέγραψε διετές συμβόλαιο στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.
 
Το ποσό που ζητάει είναι μεν μεγάλο (150.000 δολάρια το μήνα), πλην όμως όχι απαγορευτικό, αλλά το πρόβλημα εστιάζεται στην αβεβαιότητα για το μέλλον του. Έτσι, είναι λίγες οι πιθανότητες οι ιδιοκτήτες και ο προπονητής του Ολυμπιακού να συμφωνήσουν σε υπέρβαση για έναν παίκτη, ο οποίος μεσούσης της περιόδου είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν.
 
Την ίδια ώρα, δελεαστική πρόταση από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχει ο Αμερικανός φόργουορντ, Τζέιμς Γουάιτ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Σάσαρι και δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του.
 
Ο Γουάιτ πήγε στην ιταλική ομάδα το 2010 προερχόμενος από την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης κι όπως αναφέρουν οι γείτονες τώρα είναι η ευκαιρία για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να παίξει σ’ έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.
 
Ο 28χρονος γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του στους Οστιν Τόρος, ακολούθησε μια σεζόν στους Σαν Αντόνιο Σπερς, στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη κι έπαιξε στην Φενέρ, επέστρεψε στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Ρόκετς για να ακολουθήσει μια σεζόν στην Αγία Πετρούπολη και μια στην Σασάρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε