Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, 3-1 τον ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με τον Τζούριτς να βρίσκεται σε καταπληκτική μέρα ο Ολυμπιακός κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην Α1 βόλεϊ επικρατώντας με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο “Μελίνα Μερκούρη”. Νέα επεισόδια διέκοψαν προσωρινά τον αγώνα. Σόου Μίλκοβιτς στο φινάλε.

Το LIVE του αγώνα

Το 24ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους τα τελευταία χρόνια στο βόλεϊ, σπάζοντας την έδρα του Παναθηναϊκού για δεύτερη σερί χρονιά.

 
Την παράσταση έκλεψε ο Ιβάν Μίλκοβιτς που μετά το μονό μπλοκ του στον Γκιγιόμ Σαμικά που έδωσε τον 25ο πόντο στο τέταρτο σετ και χάρη στον οποίο ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τον τίτλο, έτρεξε και σκαρφάλωσε στην κερκίδα για να γιορτάσει με τον κόσμο της ομάδας.
 
Ο Σέρβος σούπερ σταρ των “ερυθρόλευκων” δεν έκρυψε για ακόμα μία φορά την δυσαρέσκεια του για την απόφαση της διοίκησης να απαγορέψει στους παίκτες τις δηλώσεις. Όταν ο ρεπόρτερ του συνδρομητικού καναλιού του ζήτησε να πει δύο λόγια μετά την κατάκτηση του τίτλου απάντησε πως το έχει απαγορεύσει η διοίκηση, ενώ λίγο αργότερα όταν ο δημοσιογράφος τον ενημέρωσε πως η διοίκηση έδωσε το ΟΚ ξέσπασε λέγοντας: “Κανείς δεν λέει στον Μίλκοβιτς πότε θα μιλήσει. Ο Μίλκοβιτς μιλάει όποτε θέλει αυτός”!
 
Στον αγώνα, τώρα, ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στα δύο πρώτα σετ με τον Δημήτρη Τζούριτς να πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια. Λίγο πριν το τέλος του δευτέρου σετ το ματς διακόπηκε από τους διαιτητές όταν έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο τρεις βίδες, ενώ ένταση δημιουργήθηκε και με τον Λάππα που φέρεται να πέταξε ένα μπουκάλι στην κερκίδα. Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε και κατάφερε να επικρατήσει με 25-22 όμως μέχρι εκεί καθώς και το τέταρτο σετ είχε κόκκινο χρώμα.
 
Τα σετ: 25-20, 25-18, 22-25, 25-17

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε