Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Προτεραιότητα ο Καζίμ Καζίμ για τον Ολυμπιακό

Προτεραιότητα ο Καζίμ Καζίμ για τον Ολυμπιακό

Μέσω του διευθυντή επικοινωνίας τους, Κώστα Καραπαππά, οι “ερυθρόλευκοι” ξεκαθάρισαν πως η περίπτωση του Χλεμπ εξετάζεται από τον Βαλβέρδε αλλά πρώτος στόχος είναι ο Καζίμ Καζίμ με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Τελειωμένο θεωρούν τον δανεισμό του στην Τουρκία.

Από επίσημα χείλη επιβεβαιώνεται πως ο Ολυμπιακός μιλάει τόσο με τον Χλεμπ όσο και με τον Καζίμ Καζίμ, ωστόσο προτεραιότητα αποτελεί ο δεύτερος. Την ίδια ώρα στην Τουρκία θεωρούν δεδομένο τον δανεισμό του διεθνή Τούρκου εξτρέμ στον Ολυμπιακό με την Γαλατάσαραϊ να βάζει στα ταμεία της 900.000 ευρώ και την οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι να ορίζεται στα 2 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαππάς στον Sentra 103,3

Για την περίπτωση του Καζίμ Καζίμ: «Είμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Καζίμ Ρίτσαρντς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρκετές μέρες τώρα ο Ολυμπιακός εξετάζει. Είναι η εξαιρετική περίπτωση που λέγαμε εδώ και καιρό. Πιστεύαμε ότι η περίπτωση δεν θα προχωρούσε ωστόσο, άλλαξε ένα δεδομένο και πλέον προχωράμε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, αυτό να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Είναι γεννημένος στο Λέιτονστόουν, στο κεντρικό Λονδίνο φανταστείτε δεν μιλάει καν τουρκικά. Μακάρι να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις και να τον δούμε στα κόκκινα».

Για τις σχέσεις με την Γαλατάσαραϊ: «Η Γαλατάσαραϊ και ο Ολυμπιακός έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Και οτιδήποτε οικονομικό υπάρχει είναι ανάμεσα μας».

Για το παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν: «Αν δείτε μόνο τον εξοπλισμό που έχει αγοραστεί για τον αγώνα αυτό δεν θα το πιστεύετε. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για την εξέλιξη της μεταγραφής του Καζίμ: «Μία μεταγραφή μπορεί να χαλάσει και ένα λεπτό πριν την υπογραφή, αλλά οι πιθανότητες είναι στο συν».
Για την περίπτωση του Χλεμπ: «Ο Χλεμπ είναι ένας παίκτης που προτάθηκε στον Ολυμπιακό, έχει προταθεί κι άλλες φορές. Χθες υπήρχε η διαδικασία της λύσης του συμβολαίου του με τη Μπαρτσελόνα. Ο κ. Βαλβέρδε έχει τη δυνατότητα να πάρει πληροφορίες από το περιβάλλον της Μπαρτσελόνα και να ξέρουμε τι γίνεται, είναι μια περίπτωση που την παρακολουθούμε όμως προτεραιότητα είναι η περίπτωση του Καζίμ Ρίτσαρντς αυτή τη στιγμή».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον μεταγραφικό σχεδιασμό του πριν τα Χριστούγεννα για ένα επιθετικό και ένα δεξί χαφ. Εν τω μεταξύ γύρισε ο Ντιόγο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον υπολογίζει κανονικά. Έφυγε και ο Γέστε μεσούσης μεταγραφικής περιόδου, επομένως δεν είχαμε πολύ χρόνο για να βρούμε το δεκάρι που θέλαμε.

Υπάρχουν και πολλοί αστάθμητοι παράγοντες που δεν ξέρει ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ καλό όνομα και δεν υπάρχει κάποιος που να έχει πρόβλημα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε μεταγραφές, σε σχέση με άλλους που έχουν απαγόρευση. Υπάρχουμε σαν ομάδα που επενδύει πάρα πολλά εκατομμύρια και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το UEFA Licensing».

Για την συνεργασία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ο Ολυμπιακός δεν θα έπαιρνε ποτέ προπονητή που δεν θα ήταν της εγκρίσεως του. Ο Ολυμπιακός ξέρετε ότι λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό προς τον Βαλβέρδε».

Για την αντιμετώπιση των οπαδών του Ολυμπιακού: «Θέλω να πω και κάτι ακόμα. Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε μια διαφορετική αντιμετώπιση των οπαδών μας. Στον Ολυμπιακό έχουμε αρκετά καλή σχέση με τους οπαδούς μας, είμαστε περήφανοι για αυτούς και τους έχουμε κοντά μας πάντα. Πήραμε συγχαρητήρια σε όποιο γήπεδο κι αν πήγαν στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και έχουν υποδειγματική συμπεριφορά. Θέλουμε να τους έχουμε πάντα μαζί μας.

Παίξαμε πριν λίγες μέρες ένα παιχνίδι στο «Καυτανζόγλειο», οι οπαδοί μας δεν πήγαν όμως γιατί υπήρξε απαγόρευση του κ. Μπιτσαξή. Δεν θέλαμε και να πάνε, για να μην υπάρχει πρόβλημα. Όμως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στη Θεσσαλονίκη όπως και στα Γιάννινα. Η πληροφόρηση που έχουμε είναι πως ανοίγουν οι πόρτες με εντολή της αστυνομίας και περνάνε μέσα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού».

Για τις μετακινήσεις οπαδών: «Υπάρχει μια μεθόδευση σε βάρος του Ολυμπιακού. Μια άνωθεν εντολή και δεν με απασχολεί υπέρ ποίου γίνεται, αλλά γίνεται σε βάρος μας. Θα απευθυνθούμε στο αρμόδιο υπουργείο με τον πλέον επίσημο τρόπο. Υπενθυμίζω πως υπήρξε προσωπική ανακοίνωση του προέδρου, θα θέσουμε το θέμα στη λίγκα και στην ΓΓΑ και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση. Δεν θέλουμε να πούμε κι εμείς ότι θα πάνε 3000 φίλαθλοι χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη και συντεταγμένη μετακίνηση. Θέλουμε να υπάρχει σωστή μετακίνηση, χωρίς προβλήματα, όπως έγινε στην Ξάνθη όπου δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε