Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Πρώτη” για τους… νεοφερμένους με Εθνική

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS
Την πρώτη της προπόνηση ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Βοσνία πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας η Εθνική ομάδα στον Άγιο Κοσμά. Τα… βλέμματα στους “νέους” Τάτο, Ζαραδούκα και Πέτσο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε βάρος σε διάφορες ασκήσεις τακτικής, ώστε να μπουν στο κλίμα και της λογική της ομάδας, τα νέα πρόσωπα που κλήθηκαν σε αυτή.
 
Απόντες στο ραντεβού αυτό, ήταν ο Μιχάλης Σηφάκης που βρισκόταν στην Ιταλία για το φιλικό του Άρη με τη Λάτσιο και ο Γιώργος Σαμαράς που είχε υποχρεώσεις με τη Σέλτικ στο πρωτάθλημα Σκωτίας.
 
Κανονικά έδωσαν το “παρών” οι παίκτες που κλήθηκαν για πρώτη φορά από τον Σάντος. Οι Ζαραδούκας, Τάτος και Πέτσος είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν για πρώτη φορά με την Εθνική Ανδρών.
 
“Στον αγώνα με τη Βοσνία θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να νικήσουμε”, δήλωσε ο Ζαραδούκας, ενώ ο Ανδρέας Τάτος τόνισε: “Έχω αρκετό άγχος και δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν γνωρίζω αρκετά παιδιά, αλλά φαντάζομαι ότι αυτό θα αλλάξει τις επόμενες μέρες. Κάναμε καλή αρχή το πρωί με την προπόνηση και εμείς τα καινούργια παιδιά θέλουμε να δικαιώσουμε όσους μας επέλεξαν”.
 
Στη συνέχεια ο παίκτης του Ατρόμητου πρόσθεσε: “Δεν περίμενα την κλήση στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας. Δεν το περίμενα και θέλω να πάω καλά για να ευχαριστήσω τον κ.Σάντος. Στόχος μας είναι να κερδίσει η ομάδα και αν παίξουμε εμείς οι καινούργιοι, θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο”
 
Να θυμίσουμε πως οι ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει ο Φερνάντο Σάντος είναι οι: Σηφάκης, Τζόρβας, Χαλκιάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Πέτσος, Πλιάτσικας, Μάκος, Τάτος, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος.
 
Το απόγευμα θα υπάρχει και άλλη προπόνηση ενώ η αποστολή αναχωρεί αύριο, Τρίτη, για το Σαράγεβο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε