Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πρωτιά για ΑΠΟΕΛ – Στο Γιουρόπα η Πόρτο

ΦΩΤΟ REUTERS.
Η Κυπριακή ομάδα ηττήθηκε στην Λευκωσία από την Σαχτάρ (2-0), αλλά παρέμεινε πρώτη, σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Η Πόρτο παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Ζενίτ, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση και την Πόρτο να πάει στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο της.
Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την πρώτη του ήττα στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εξασφάλισε την πρώτη θέση. Η ομάδα της Λευκωσίας έχασε με 2-0 από τη Σαχτάρ στην Κύπρο, αλλά υπερτερεί της Ζενίτ στην ισοβαθμία.
 
Οι Ρώσοι έχουν επίσης εννιά βαθμούς, αλλά έχουν χάσει από τους Κύπριους την πρώτη αγωνιστική ενώ στην Αγία Πετρούπολη οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες.
 
Στο ματς στο “ΓΣΠ”, τα γκολ για τους Ουκρανούς, που πανηγύρισαν το πρώτο τους “τρίποντο”, αλλά παρέμειναν στην τελευταία θέση, σημείωσαν οι Αντριάνο (62′) και Σελέζνεφ (78′).
 
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Πόρτο παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Ζενίτ, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση και την Πόρτο να μένει στο Europa League όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Τελική βαθμολογία
1. ΑΠΟΕΛ 9 (6-6)
2. Ζενίτ 9 (7-5)
3. Πόρτο 8 (7-7)
4. Σαχτάρ 5 (6-8)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε