Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρώτος αρχηγός ο Σισέ στην πρώτη του Φερέιρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με εντολή του Νικόλα Πατέρα ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι από την Κυριακή ο πρώτος αρχηγός του Παναθηναϊκός, όπως ανακοίνωσε στους παίκτες ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, πριν αναφερθεί στους νέους κανόνες της Παιανίας.

Ζεσουάλδο τα είδες όλα, ΠΑΟ – Ηρακλής 2-0

Μια ομάδα μόνος του

Δεν ζήτησα εγώ να γίνει αυτή η αλλαγή. Είναι εντολή του προέδρου και πρέπει να τη σεβαστούμε”, τόνισε ο Πορτογάλος για να πάρει στη συνέχεια το λόγο ο Σισέ λέγοντας:

Ξέρουμε ότι είστε καλός προπονητής και ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να συνεχίσει να κερδίζει”, τόνισε ο Γάλλος, ο οποίος σχολίασε και την απόφαση του προέδρου. “Είναι τιμή για μένα αυτή η απόφαση και με γεμίζει υπευθυνότητα”.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θέλησε να επιβραβεύσει με αυτή τη κίνηση το πάθος και την προσφορά του Σισέ στην ομάδα.

Στην προπόνηση της Κυριακή ήταν άπαντες παρόντες για τον Παναθηναϊκό. Παρουσία του Κάρλος Φρέιτας και του Γιάτσεκ Γκμοχ, ο Κώστας Αντωνίου παρουσίασε τον νέο τεχνικό του Τριφυλλιού και τους τρεις βοηθούς του, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Πολωνό για την βοήθειά του.
 
“Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον Γκμοχ που βοήθησε την ομάδα για τη χτεσινή νίκη και θέλω να ευχαριστήσω και τον Νίκο Νιόπλια για ότι προσέφερε στον Παναθηναϊκό. Ο νέος κόουτς δεν χρειάζεται συστάσεις. Ελπίζω να έχετε επιτυχία στους στόχους σας μαζί”, είπε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του τριφυλλιού και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Φερέιρα, αφού χαιρέτησε έναν έναν όλους τους παίκτες.
 
“Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και ελπίζω να έχουμε το ίδιο τέλος με πέρυσι. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός πήρε το νταμπλ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και απορώ γιατί η ομάδα άλλαξε προπονητή, οπότε θα χρειαστώ λίγο χρόνο μέχρι την Κέρκυρα για να σας μάθω καλύτερα και να δουλέψω στη νοοτροπία της ομάδας. Μέχρι τότε δεν θέλω να είμαι αυστηρός και να εφαρμόσω κανονισμούς”, σχολίασε αρχικά.
 
Το λόγο πήρε ο Μπουμσόνγκ που μπερδεύτηκε και άργησε μισή ώρα. “Συγνώμη κόουτς που καθυστέρησα, έγινε μπέρδεμα με την ώρα και δεν πρόκειται να επαναληφθεί”.
 
“Καταλαβαίνω ότι έγινε λάθος , αλλά γενικά θα σας ζητήσω να είστε στην Παιανία μία ώρα πριν την προπόνηση. Δεν νοείται μια ομάδα αυτού του επιπέδου με αυτή την εμβέλεια παικτών, ένας σύλλογος με την ιστορία του Παναθηναϊκού, να τρώνε οι παίκτες πρωινό μισή ώρα πριν την προπόνηση. Αν θέλετε να τρώτε πρωϊνό θα το κάνετε μιάμιση ώρα πριν. Θα παρατηρώ τις κινήσεις σας και μετά θα πω ότι έχω να πω”, ανέφερε ο Πορτογάλος, ο οποίος μίλησε και για τα ματς με Ηρακλή και Μπαρτσελόνα.
 
“Σας παρακολούθησα από τα επίσημα. Συγχαρητήρια για τη νίκη σας. Παρά την αρνητική εξέλιξη, γυρίσατε το παιχνίδι, δείξατε χαρακτήρα και κερδίσατε δίκαια. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε την Μπαρτσελόνα, εγώ θα σας πω ένα πράγμα, η πρώτη λέξη που έμαθα στα ελληνικά είναι η νίκη, θέλω η ομάδα να κερδίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και όχι να χάνει και αυτό θα σας περάσω”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε