Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Προβάδισμα ο Ατρόμητος, “ζωντανός” o Ολ. Βόλου

Προβάδισμα ο Ατρόμητος, “ζωντανός” o Ολ. Βόλου
Ανοιχτούς λογαριασμούς στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ άφησαν οι δυο ομάδες για το όνειρο της πρόκρισης στον τελικό. Καλύτερος ο Ατρόμητος που προηγήθηκε 2-0, όμως η μείωση του Ολυμπιακού Βόλου σε 2-1 άλλαξε τα δεδομένα. Δείτε βίντεο

Δείτε το LIVE και τα γκολ του αγώνα σε βίντεο

Μικρό προβάδισμα ενόψει το επαναληπτικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ στο Πανθεσσαλικό πήρε ο Ατρόμητος, που επικράτησε στο Περιστέρι του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1.

 
Η ομάδα των Δυτικών προαστίων μπήκε δυνατά στον αγώνα, επέβαλε τον ρυθμό της και κατάφερε να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Μόλις στο 10′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοπίξοπυν το σκορ με τον Σαγκανόφσκι, έπειτα από πολύ όμορφη συνεργασία του με τον Καμαρά.
 
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους και είχαν δοκάρι με τον Σφακιανάκη λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. όμως οι Βολιώτες μπήκαν δυνατά με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου και έφτασαν και αυτοί μία ανάσα από το γκολ, με το δοκάρι του Μαρτίν στο 50′
 
Κόντρα στην ροή του αγώνα οι Περιστεριώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους. Στο 61′ και έπειτα από πολύ όμορφη ενέργεια του Καμαρά, ο Νεμπεγλέρας πέτυχε με κοντονό πλασέ το 2-0.
 
Κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν το ψυχολογικό αβαντάζ και έχαναν καλές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα, οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν στο 79′. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε κόρνερ, γεμίζοντας στην περιοχή και ο Σανκαρέ που σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1 και δίνοντας τεράστιο, πια, ενδιαφέρον στον επαναληπτικό.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μπαζίνσκι Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Καμαρά (90′ Μελισσάς), Αναστασάκος (88′ Μπρίτο)

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σελεζί, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Άλβαρες, Ρόκας, Μπρέσκα (46′ Νέμεθ), Καπετάνος (72′ Ακόστα), Ούμπιντες, Μάρτιν (82′ Σολάκης)

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Γούκος (Ηπείρου)
4ος διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε