Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Προβάδισμα πρόκρισης για Ξάνθη-Πλατανιά

Προβάδισμα πρόκρισης για Ξάνθη-Πλατανιά

Ο Πλατανιάς Χανίων επικράτησε με 3-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών στα Περιβόλια ενώ η Ξάνθη πήρε ισοπαλία στις Σέρρες με 1-1 από τον Εθνικό Γαζώρου, στα πρώτα ματς ματς των ομάδων για την φάση των 32 του κυπέλλου.

Στις Σέρρες ο Εθνικός Γαζώρου προηγήθηκε με τον Αλεξάντροβιτς στο 48΄, αλλά ο Μαρκόφσκι στο 70΄ ψαλίδισε τια πιθανότητες των γηπεδούχων για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εθνικός Γαζώρου:
Βαλσαμάκης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης, Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς, Ναλμπάντης, Κρυστάλλης (81′ Γκόγκας), Κωνσταντινίδης (51′ Μπεκιάρης), Μαχαιρούδης (59′ Χαριπίδης).

Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Καζούμμπα, Βασιλακάκης, Φλίσκας (56′ Ντάνι), Νάκας, Πλατέλλας (83′ Ράνος), Τριάδης (57′ Μαρίν), Μαρκόφσκι.

Προβάδισμα για να βρίσκεται στους 16 πήρε και ο Πλατανιάς ο οποίος είχε σε πολύ καλή μέρα τον Αρότσα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Βενεζουελάνος μέσος βρήκε 2 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα (6′, 34′) με σουτ στο 1ο ημίχρονο, με την ομάδα της Football League να αντιστέκεται και να ισοφαρίζει προσωρινά με τον Χρήστο Αθανασιάδη. Το γκολ του Μαραγκουδάκη, όμως, στο 53΄ έγραψε το τελικό 3-1.

Πλατανιάς: Ζαλούντοκ, Παληγέωργος, Κουρτεσιώτης, Ντόε, Δημήτρης, Δέντσας (83′ Τσοντάκης), Αρότσα, Μαρτσάκης (63′ Γκονζάλες), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (73′ λ.τ Αγκιλέρα), Μιρτσέτα.

Αναγέννηση Καρδίτσας:
Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Πάτρας, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης (81′ Νταντάμης), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (67′ Φλιούκας), Υφαντής (75′ Μυριώτης), Αθανασιάδης, Τζάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε