Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Προβάρει τα “ερυθρόλευκα” ο Ίζακσον (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός θέλει να… απαλλαγεί τον Ιανουάριο από τον Κοστάνζο και σύμφωνα με δημοσίευμα, ο παίκτης που αναμένεται να τον αντικαταστήσει είναι ο τερματοφύλακας της Αϊντχόφεν.
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρέας Ίζακσον βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Sportday”.
 
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σουηδός τερματοφύλακας της Αϊντχόφεν έχει έρθει σε συμφωνία με τους πρωταθλητές, με τον ολλανδικό σύλλογο ν’ αξιώνει ένα ποσό γύρω στις 650.000, προκειμένου να συναινέσει για την παραχώρησή του.
 
Σε ότι αφορά στις απολαβές του, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Ίζακσον θα βάλει στην. τσέπη για τα επόμενα τρία χρόνια, περίπου 900.000 ευρώ.
 

 
Οι Ολλανδοί υποστηρίζουν, ωστόσο, ότι ο 30άχρονος τερματοφύλακας έχει κάποιες επιφυλάξεις, λόγω των όσων αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
 
Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές αναφέρουν ότι η όποια μεταγραφική κίνηση, θα γίνει μετά τις 10 Ιανουαρίου και εφόσον αποχωρήσει ο Φράνκο Κοστάντσο, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου βέβαιο, αφού η πλευρά του τερματοφύλακα αξιώνει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να υπογράψει την λύση της συνεργασίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε