Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόβλημα με Καρνέζη, στήριξη από Φάμπρι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την πίστη του στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του εξέφρασε ο Φάμπρι μιλώντας πριν την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Δευτέρα για όσα έγιναν μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Αμφίβολος ο Καρνέζης για την ρεβάνς του κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Πριν από την προπόνηση της Δευτέρας, ο Φάμπρι συγκέντρωσε τους παίκτες του, για να τους μιλήσει, μετά και τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό. Αρχικά, απευθυνόμενος στον Ζέκα και στο ξέσπασμα που είχε εναντίον του, με τη λήξη της εν λόγω αναμέτρησης, είπε: «Αυτό που έγινε δεν έχει να κάνει με εσένα. Απευθυνόμενος σε εσένα, απευθύνομαι στο σύνολο της ομάδας. Με πείραξε πολύ η παρουσία μας στο τελευταίο 15λεπτο. Είναι εικόνα που δεν πρέπει να επαναληφθεί». 

Ακολούθως, ο Φάμπρι, τόνισε στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού»: «Πιστεύω σε εσάς. Σας πιστεύω πολύ και το εννοώ. Είστε παίκτες αξίας και από εδώ και στο εξής πρέπει να αλλάξετε αγωνιστικό πρόσωπο. Με δουλειά, θα τα καταφέρουμε».

Στα της προπόνησης ο Ορέστης Καρνέζης δεν έδωσε το παρόν καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του στην ρεβάνς του κυπέλλου με τον Πλατανιά την Τετάρτη είναι αμφίβολη.

“Γκάζια” από Κωνσταντίνου στην Παιανία – “Αναλάβετε τις ευθύνες σας”

Ζήτησε να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Χριστοδουλόπουλος

Φάμπρι κατά παικτών για την ισοπαλία

Τιμωρός ο Παπαδόπουλος – Πράσινη… αρρώστια στο ΟΑΚΑ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε