Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πρόβλημα με Μόρα και Καπετάνο

Χωρίς τους Μόρα και Καπετάνο έγινε η προπόνηση της Δευτέρας
Χωρίς τους Μόρα και Καπετάνο έγινε η προπόνηση της Δευτέρας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βαγγέλης Μόρας αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση λόγω σφιξίματος στη γάμπα, ενώ ο Παντελής Καπετάνος έμεινε στο ξενοδοχείο…

Αντίθετα ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Σωτήρη Νίνη και τον Λουκά Βύντρα που προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Ρεχάγκελ για το τελευταίο φιλικό της Εθνικής κόντρα στην Παραγουάη.

Στην προπόνηση της Δευτέρας που έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή δεν συμμετείχε ο Παντελής Καπετάνος. Ο διεθνής επιθετικός έμεινε στο ξενοδοχείο για να κάνει θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στη μέση.

Εν τω μεταξύ ο Βαγγέλης Μόρας αποχώρησε από το πρόγραμμα διότι ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα. Αυτό έγονε περισσότερο για προληπτικούς λόγους και δεν υπάρχει καμία ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αλέξης Τζόρβας έκανε δηλώσεις:

“Δεν έχουμε καθόλου άγχος. Σε αντίθεση με το Euro 2008 ομάδα στην οποία ήμουν μέλος και υπήρχε ξεκάθαρα άγχος. Τότε ήμασταν αγχωμένοι ίσως γιατί είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Euro 2004 και υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες για μας. Τώρα αυτό δεν υπάρχει. Θα πάμε στη Νότιο Αφρική για να κάνουμε το παιχνίδι μας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε