Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πρόβλημα με την αδειοδότηση σε δυο ΠΑΕ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η επιτροπή αδειοδότησης διαπίστωσε ελλείψεις στους φακέλους του Ηρακλή και του Πανιώνιου και ζήτησε επιπλέον στοιχεία για να τους εγκρίνει.

Φανερά προβληματισμός αποχώρησε από τα γραφεία της ΕΠΟ ο πρόεδρος του “γηραιού”, Γιάννης Τάκης, καθώς η επιτροπή αδειοδότησης διαπίστωσε ελλείψεις και ζήτησε επιπλέον στοιχεία για να εγκρίνει τον φάκελο.
 
Ο Γιάννης Τάκης παρέστη ενώπιον της Επιτροπής Αδειοδότησης για την εξέταση του φακέλου της ΠΑΕ Ηρακλής. Όπως αποδείχτηκε ο φάκελος που παρουσίασε είχε ελλείψεις και ζητήθηκε από τον πρόεδρο του γηραιού να προσκομίσει συμπληρωματικά στοιχεία ώστε να ανάψει η ΕΠΟ το πράσινο φως για την συμμετοχή του Ηρακλή στις διοργανώσεις τις επόμενης περιόδου.

Ελλείψεις παρουσίασε και ο φάκελος του Πανιωνίου. Στη Νέα Σμύρνη πάντως δεν ανησυχούν. Τόσο από την νυν διοίκηση, όσο και από εκπροσώπους της προηγούμενης διοίκησης του κ.Τσακίρη διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα είναι τακτοποιημένα.
 
Το πρόβλημα φαίνεται πως προκλήθηκε από τα χρήματα που οφείλονται στον Ρίσκαρντ. Οι άνθρωποι της ομάδας, όμως, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επίσημη ανακοίνωση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε