Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόβλημα στον…αέρα – Έχασε στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Πρόβλημα στον…αέρα – Έχασε στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε και στις δύο ρακέτες υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην δεύτερη ήττα του σε τρεις αγώνες, στο TOP16 της Ευρωλίγκας. Θετικός ο Σερμαντίνι στο ντεμπούτο του.

Σε μία αναμέτρηση όπου Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν μάχες σώμα με σώμα, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν στη νίκη με 76-68 κόντρα στους “ερυθρόλευκους”. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν επέτρεψαν στους Καταλανούς να αποσπαστούν στο σκορ, πλησίασαν με τρίποντα του Άντιτς και καλάθι του Χάινς σε 74-68, μισό λεπτό πριν το τέλος, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν την ολική επαναφορά.

Η Μπαρτσελόνα, η οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς τον αρχηγό της Χουάν Κάρλος Ναβάρο που ένιωσε ενοχλήσεις και πάλι στο πέλμα κατάφερε με τον Άντε Τόμιτς… αιχμή του δόρατος να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη, από την στιγμή που είχε ηττηθεί την προηγούμενη αγωνιστική από την Χίμκι στη Ρωσία.

Ο Κροάτης σέντερ σημείωσε 15 πόντους σε 30 λεπτά χρόνου συμμετοχής, μάζεψε 12 ριμπάουντ και δημιούργησε πρόβλημα σε κάθε παίκτη του Ολυμπιακού που έριξε επάνω του ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που τελείωσε το ματς με 10 πόντους, όσους και οι Σάδα, Χουέρτας που προσπάθησαν να καλύψουν το κενό του Ναβάρο.

Από τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Πρίντεζης σημείωσε 14 πόντους, ο Πέρο Άντιτς που έβαλε και πάλι στο ματς τους Πειραιώτες είχε 9 πόντους, όσους και ο Κάιλ Χάινς με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι είχε θετικό ντεμπούτο με τη φανέλα των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα, καθώς σε 7 λεπτά είχε 6 πόντους και 3 ριμπάουντ. Επόμενο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό την επόμενη Παρασκευή (16/01) με αντίπαλο τη Σιένα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 41-32, 60-52, 76-68.

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Σάδα 10, Χουέρτας 10, Ναβάρο 5, Γιασικεβίτσιους 10(1), Τοντόροβιτς, Ουάλας 6, Ινγκλς, Ραμπασέδα, Λόρμπεκ 6, Τζαβάι 2, Μάικλ 12, Τόμιτς 15.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 6, Λο 8, Άντιτς 9(3), Σπανούλης 9, Περπέρογλου 4, Σερμαντίνι 6, Σλούκας, Πάουελ 4, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 14(2), Παπανικολάου 5(1), Μάντζαρης 3(1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε