Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Προβλημάτισε ο Ατρόμητος – Αγχωτική νίκη κόντρα στον Πλατανιά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όπως με την Κέρκυρα, έτσι και με τον Πλατανιά, ο Ατρόμητος έδειξε πρόβλημα στην ανάπτυξη του, αλλά μία… στημένη φάση του έδωσε τη νίκη (1-0). Σκόρερ ο Μπρίτο. Καλύτεροι οι Κρητικοί, αλλά πλέον μπαίνουν σε περιπέτειες, αφού έμειναν για έκτη αγωνιστική χωρίς νίκη.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Σε ένα μέτροιο ποιοτικά ματς, ο Ατρόμητος έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του Πλατανιά και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ατρόμητος είχε πρόβλημα στη δημιουργία, αλλά βρήκε τη γνωστή… λύση από ένα “στημένο”! Ο Μπρίτο χτύπησε στο 38′ από φάουλ του Επστάιν και στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου διατήρησε το προβάδισμα, αν και χρειάστηκε να κλειστεί στα καρέ της. Στο -3 από τον ΠΑΟΚ πλέον οι Περιστεριώτες. Στους 18 βαθμούς οι Κρητικοί και πλέον χρειάζονται άμεσα νίκες, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να μην δώσει χώρο στους Περιστεριώτες, πίεσε ψηλά, ανάγκασε τους Περιστεριώτες να υποπέσουν σε αρκετά λάθη και ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Πολύ γρήγορα ο Ιτάνζ ένιωσε την παρουσία των Κρητικών στα καρέ του με τις δυο καλές ευκαιρίες από Αναστασάκο (10′) και Ναζλίδη (14′). Απ’ την άλλη, οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν πρόβλημα στην ανάπτυξη τους, ήταν “μπλοκαρισμένοι” στο κέντρο και δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Κηπουρού.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι, αλλά να μην πλησιάζουν με την ίδια ευκολία την εστία του Ιτάνζ. Οι “κυανόλευκους” απ’ την μεριά τους έδειχναν… εγκλωβισμένοι επιθετικά και να μην μπορούν να μοιράσουν σωστά το παιχνίδι (οι γραμμές των γηπεδούχων ήταν μακρυά, κάτι που δυσκόλεψε την κυκλοφορία της μπάλας). Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, από στημένη φάση, με την κεφαλιά του Μπρίτο (38′). Άξιο αναφοράς… και τα τρία γκολ που έχει πετύχει ο Ατρόμητος με τον Αναστόπουλο στον πάγκο, είναι από στημένες φάσεις και από εκτελέσεις του Επστάιν

Ο ρυθμός στην επανάληψη έπεσε αισθητά, με τους φιλοξενούμενους πάντως να πιέζουν για να φτάσουν στην ισοφάριση και τους Περιστεριώτες να είναι προσεκτικοί στην άμυνα τους.Οι κινήσεις των δύο προπονητών δεν άλλαξαν κάτι μέχρι το φινάλε και ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του με τον Αναστόπουλο στο τιμόνι.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Μπρίτο (67’ Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Σουμπίνιο (65’ Πίτου Γκαρσία), Κούτσι.

Στον πάγκο: Ράντμαν, Καραμάνος, Φάμπιο, Νάστος, Λαζαρίδης.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Δέντσας, Αναστασάκος (77’ Κουρτεσιώτης), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (60’ Ονιέμα), Τετέ, Μιρτσέτα (76’ Γκονζάλες).

Στον πάγκο: Ζαλούντοκ, Παληγεώργος, Τσοντάκης, Μαρτσάκης.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Ταρανάς (Αθηνών)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε