Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Προβληματισμός αλλά και αισιοδοξία στην Εθνική

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μπορεί η εικόνα των φιλικών να ήταν αποκαρδιωτική όμως οι επίσημοι αγώνες είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία. Η αποστολή της Εθνικής θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική με στόχο την πρόκριση στη φάση των “16”. Τι δήλωσαν Σαλπιγγίδης, Τζόρβας, Γκέκας.

Ο Ότο Ρεχάγκελ κάνει σκέψεις για χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών, αφού είδε στα δύο φιλικά προετοιμασίας ότι τα κενά στην άμυνα ήταν μεγάλα.

Οι παίκτες δεν ανησυχούν με την άσχημη εικόνα που έδειξαν στους αγώνες κόντρα στη Δημοκρατία της Κορέας και την Παραγουάη.

Όλοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την πορεία της προετοιμασίας και αισιοδοξούν σε μία καλή παρουσία στο Μουντιάλ.

Σαλπιγγίδης: “Πήγαμε 10 ημέρες στο Μπαντ Ραγκάζ σε πολύ όμορφες συνθήκες σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, προετοιμαστήκαμε, παίξαμε δύο φιλικά, βγάλαμε κάποια συμπεράσματα θετικά για να δούμε τις αδυναμίες μας και ολοκληρώσαμε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Ήρθαμε στην Ελλάδα να πάρουμε κάποιες ανάσες να ξεκουραστούμε.” 

Γκέκας: “Σκοπός μας αρχικά ήταν να είμαστε στο Μουντιάλ από εκεί και πέρα τελείωσε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας έτσι ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τους αγώνες και κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι με την Κορέα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.”

Τζόρβας: “Η προετοιμασία έγινε σε φανταστικό μέρος και η Ομοσπονδία φρόντισε για ακόμα μία φορά να μας έχει εξασφαλίσει τα καλύτερα από εκεί και πέρα δουλέψαμε αρκετά σκληρά, ήταν αρκετά επίπονες οι μέρες που περάσαμε εκεί και η προσοχή μας στρέφεται στο πρώτο παιχνίδι.”

Σε ερώτηση που του έγινε για το γεγονός ότι ο Ντιέγο Μαραντόνα έχει ζητήσει έξι PlayStation, είπε

“Αυτό είναι θετικό. Ελπίζω να εκτονώσουν όλη τους την ενέργεια στο PlayStation και να δώσουν με μας όσο το δυνατόν λιγότερα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε