Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Προχωρά σε αλλαγές ο Ζαρντίμ – Σκέψεις για Φετφατζίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αλλαγές προσώπων ετοιμάζει ο Πορτογάλος τεχνικός στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό την Κυριακή στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η κακή εμφάνιση κόντρα στους Γερμανούς προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ετοιμάζει αλλαγές κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αρχίσει σιγά σιγά να δίνει χρόνο και σε άλλους ποδοσφαιριστές, ώστε να έχει περισσότερες εναλλακτικές επιλογές σε όλες τις θέσεις.

Έτσι, ο Ζαρντίμ ετοιμάζεται να δώσει μία ευκαιρία στον Γιάννη Φετφατζίδη, τον οποίο δοκιμάζει στις τελευταίες προπονήσεις στα άκρα της επίθεσης, στο ρόλο ουσιαστικά που είχε μέχρι πρόσφατα ο Μασάντο.

Ακόμα, αναμένεται να ξεκουράσει τον Μοδέστο (κόντρα στην Σάλκε συμπλήρωσε 4 σερί ενενηντάλεπτα σε Ελλάδα και Ευρώπη), βάζοντας στην ενδεκάδα τον Λιούμπομιρ Φέισα.

Αλλαγές ίσως υπάρξουν και στην άμυνα. Ο Παπάζογλου θα πάρει την θέση του Τοροσίδη δεξιά, αν ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ μια θέση στο πλάι του Κοντρέρας διεκδικούν οι Μανωλάς και Σιόβας.

Θέλει στήριξη ο Ζαρντίμ: Θα βελτιωνόμαστε καθημερινά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε